Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)

Merhaba

Ben aranıza yeni katıldım. Eski 1950-1960 model bmw hastasıyım. Yıllardır almak istemişimdir. ancak bir türlü dek gelmedi. Emekli oluyorum inşallah bu sefer alacam . çift silindir. Selam

Slm, Ben Deniz 23 yasındayım Istanbul'da oturuyorum. Motosikleti ve motosiklet kullanan herkesi cok seviyorum.Kan grubum: (Arh+) Plastik hammadde ithal ediyorum. HERKESE BAŞARILAR ve KEYİFLİ KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM.
[email protected]

selam...2004te kaydoldum ama yeni motor (YBR 125) aldığım için yeni yeni aranıza katılmış sayılırım.ben çiçek Yalçın yaş 20 İKÜ fizik öğrencisiyim İst.da oturuyorum

cihan hoşgür (yaş malesef 29 derbent /sarıyer/ istanbul) iş adresim maslak atatürk oto sanayi sitesinde KALE oto radyatör servis ve yetkili satıcısıyım malesef radyatörcüyüm [email protected] cep 0532 431 68 06

Murat ERDEM İktisat mezunu Malimüşavir adayıyım (son sınavım kaldı) Hem hurdacılık hemde muhasebe ile ilgileniyorum. Msn adresim [email protected] İstanbul Esenyurttayım aynı zamanda bekarım :p (Sn hayat arkadaşım; keşke bu topiği okusada motorla uğraşan insanların bir serseri olmadığını eğitimli sıyrılmış en azından kendini geliştirmiş insanlar olduğunu görseydi ve dediklerini bir kere daha düşünseydi, umarım okur ve kanısı değişir.)

selam ben özlem :bounce: 24 yaşındayım acemi motorculardan biriyim :p
ist sarıyerde oturuyorum:wiinkk:

selam ben murat Ankaradan. Henüz acemi bile değilim ama azmin ve benim elimden kurtulmaz bu arada hoşgeldin özlem:wiinkk:

regal raptor

herkese selamlar. 250 regal raptor sahibiyim, pek yeni. Ankara da oturuyorum, batıkent te. 25 yaşındayım. Hala motoru tanıyorum, 800 km anca yaptım. sevgiler, saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar