Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)

Selam ,
Fatosh ben, 24 yaşındayım, İstanbul - Bostancı'danım.. Yönetici asistanıyım, motor manyaıyım : ) qogılda arama yaparken sitenizi buldum we üye olmak istedim : ) beni de aranıza alırsanız memnun olurum, msn de wermem qerekior sanırım, qenelde akşamları daa raat oluorum ek bilqi olarak sundum :p
[email protected]

merhabalar ben can özdemir öztürk
istanbul doğumluyum istanbulluyum
17 yaşıma giriyorum haziranda
lise son sınıftayım bu sene mezun oluyorum
kan grubum Arh+

emailim : [email protected]

not: eklemek isteyen arkadaşlar lütfen eklerken adresin sonundaki .tr ekini yazmayı unutmasınlar

Merhabalar ben Mücahid ÇABUK. Balıkesirliyim.
İstanbulda ikamet etmekteyim. Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.
Bir yazılım firmasında part time çalışıyorum şimdilik.
[email protected]

Benide ekleyin arkadaşlar özellikle asya 125t kullanan arkadaslar eklesin yaz geliyor haftasonu gezileri bizleri bekliyor bu arada istanbul avrupa yakasındayım reklamcıyım [email protected]

Adım Sedat İstanbuldayım Boğaziçi bilgisayar mühendisliği 3. sınıftayım... [email protected] buda msn adresim (( motorum yok ama olcak inşallah:)))

Selam ben Önder Özdogan..26 yaşındayım motorum yok olucak ı[email protected] msn adresım baska bır forumda yonetıcıyım oda bısıkletforum..ıkı teker uzerıne bayagı bılgı yogunlugum var..

Herkese selamlar..iyi çalışmalar

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
istanbuldayım.1985 doğumluyum,pis işlerle uğraşıyorum:p nissan marka aracı olanlara yardımcı olabilirim
[email protected]

ist.a geri dönucem yakında.. dolmabahce ışıklarda cam silerim, fedailik yaparım ha birde tahtakalede cd sattım bi ara..:mrgreen:

aslında grafik tasarımcı olucam ama bakalım zaman ne gösterecek:silent:
82 doğumluyum.cocukluğunu doyasıya yasamış aynı zamanda teknolojiyede aşikar en sanslı nesile uyeyim:)

yahu biz eski üyeyiz.bizniye yokuz buradaaaa :queen:
heralde buraya yazanlar eklendi. ozaman :

ben murat ,aslen eskişehirliyim. İTÜ ELK müh. 3 sınıf öğrencisiyim. okul bitmiyorr bi türlü. motor sporları,yüzme, tenis, tasarım ile ilgiliyim. istanbul maslaktayım ,arada bir haftasonları da eskişehirde
ama alabilirsek şu gt250 cometi bundan sonra heryerdeyim:) [email protected]
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :wiinkk: :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar