Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)

turkhakan kullanıcı adım.yamaha dragstar 650 motorum [email protected] msn adresim. pil üzerine satıs temsılcılıgı yapıyorum. z.burnundayım . her gun takıp edıyorum sıteyı.

poyraz:yaş 55 emekli. herhalde en yaşlı ağabey üyeliği elimde bulunduruyorum. avatarımdan da anlaşıldığı üzere övünmek gibi olmazsa galatasaraylıyım.
herkese selam ediyorum

İsim Soyisim : Vedat BALCI
Meslek : Grafiker
Şehir / İlçe : İstanbul / Ümraniye
Msn : [email protected]
Memleket : Kastamonu / Depdep :)
Motorsikleti : Cbr 125 r (yansada yenilsede Kalbim Hep Onla :)

Harun Bulut.. Bolu'luyum.. Merkezde Yaşıyorum.21 Yaşındayım. Şimdilik Zongim var. Bi Yandan Öğrenciyim Bi Yandan Da metro turizm De Banko Görevlisi olarak Çalısıyorum..

Msn: [email protected]

Recep ankan 42 yaşımdayım oto tamircisiyim motorum bmw r 80 gs kadıköy acıbademliyim :cat:

Merhabalar, adım Ergun, makine mühendisiyim, Kawasaki VN 800 kullanıyorum. Tekerlekli araçların her biri işimin bir parçası. 3 tekerin her türünü üretmeye koyuldum. e.posta adresim ; [email protected]
TANIŞALIM...

merhabalar be daha yeniyim ama çok beğendim sitenizi adım levent ankaradan katıldım aranıza kaynak işleri üzerine kendi dükkanım var ankarada ve sitedeki tüm arkadaşları yardumcı olmak isterim yaşım 32 bu arada msn adresimde [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar