Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)

[email protected]

Emekli gazeteci, PADI dalış eğitmeni çılgın bisikletçi, acemi motorcu, 2 kedi babası, evinin erkeği, 115 kg.lık bir cüsse, 44 yaşında aklı başında (mı acaba)...

[email protected]. Ankara, yaş 27 ,evim barkım bu kozmozda tek mülküm motorum.Haylaz bir adamım ve bir akaryakıt dağıtım şirketinde endüstriyel satışlar müdürüyüm.

ben izmirden meslek lisesi kalıp öğretmeni .eski motorcu. bu aşk yıllar önce küllen mişti.bu yıl tekrar alevlendi.özellikle regal raptorları gördükten sonra.

bende araya bi yere sıkışayım bari

BEN PROTEZ İNSAN TORİK.İSTANBULDAYIM.MARMARADA İÇ MİMARLIK OKUYORUM.HE BU ARADA PROTEZ OLAN BEDENİM DEGİL BEYNİMDİR... [email protected]

Selamlar.7 aylık 6 bin km lik bir tecrübem var.Bu sene Ankara da hemen hiç durmadık.Hemen her hafta biryerlere 15-20 lik guruplar halinde kamp yada günü birlik gezilerle yol yaptık.
Tabi şimdi havanın ısınmasını bekliyoruz.Motorlarımız garajlarda.ama hemen her hafta toplanıyoruz.Bu yaza işallah çok daha uzun ve bilinçli olarak geziler yapıcaz.
Anakara da olupda bizlere katılmak isteyen olur ise msn adersimden benimle irtibata geçebilirsiniz.Görüşmek üzere.

Öhöm öhöm... Bengisu isimli 17 yaşında, konservatuarda okuyan, piyano çalan bir bayanım. Henüz motorum yok ama ehliyet aldığım zaman hemen olacak. Bir Valentino Rossi hayranıyım. Bana [email protected]'dan ulaşabilirsiniz. O da olmadı bir de [email protected]'ı deneyin. Şimdilik hoşçakalın, ama motorsuz kalmayın... Bayyyyyyyyy...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar