Üye motorcu arkadaşlarla nasıl görüşecez

merhaba arkadaşlar.Bende yeni motorcu sayılırım.Uzun zamandır bu siteye üyeyim ve konuları takip ediyorum.Geziler düzenleniyor.Benim merak ettiğim bu gezilerin organizasyonu nasıl oluyor.Bu siteyi rastgele okuyanlardamı gelebiliyor.Mesela önümüzdeki ilk gezi veya toplantıya gelsem neler olacak nasıl görüşeceğiz vs.vs.Bana sanki bu organizasyonlar havada kalıyormuş gibi geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
freeboy, biz seni buluruz :cherry: hoşgeldin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
freebo önce hoş geldin. bak gezi topiklerine senide bekleriz en kısa zamanda mesela çınarçık gezisine :rendeer:

arkadaşlar sağolun.En kısa zamanda gezilerden birine katılacam.Umarım orada tanışırız

freeboy, arkadaşım duyurular bolumunde cınarcık gezisinin hazırlıklarını yapıyoruz. Geleceksen buyur gir cınarcık yazısı başlığının altına kendini ekle. Herkes gelebilir elbet

Süper Moderatör (BBRR)
freeboy,
tabiki rastgele katılım olmaz önce muhtardan ikametgah ve savcılıktan temiz kağıdı getiriyon ve daha önce gezilere katılmış en az 4 arkadaştanda referans getirmen lazım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
BBRR,
hepsini toplayıp geliyo mu bide :flower: :flower: :flower:
istersen bu ilk gezisi.. buna katılsın, eğer hoşuna giderse bi dahaki katılışta getirsin... Bu seferlik yormayın yaww.. Yapın bi abilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar