Üye Fotoğrafları

tamam ula amma ağladın, beleş otobos bulursam gelirim no mani nema problema hacı :cherry:

yok kardeşim biz 80 kuşağı gibi bişeyik, yaşandı ve bitti :p

Peki fuar zamanı CUMARTESİ burda olmayan garagtersiz ve şerefsiz olsunmu...delikanlı sözü ver...SAMSIN sözü ver bana...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Allah izin verirse gelecem de bu fuar martta değil mi? daha çook var.
bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaya gelmeye niyetliyim zaten.

Allah izin verirse gelecem de bu fuar martta değil mi? daha çook var.
bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaya gelmeye niyetliyim zaten.

hayrola...nedir durum...537 335 22 33...ulaş bana...ama 19.00 dan önce bi işine yaramam...sonrası her yerden alırım moturla artık kıçın doncak...

cumartesi 17 den önce yaramam...:p

tamam bayrağı size bırakacaz artık zaten zevkine bir kere var muptelası olursun bide bunun rus tarzanı kankası var karı cepheden oda onunlada mücadele edeceksin gerçi sen yersin hepsini 35 kiloluk rus tarzanı sorun deil küpesini yerim onun :queen:

Uğraşırız Bora abi...Ama ben Mete abiyide seviom Smirnouf'u da...Geyik ve iyi insanlar ikiside hele Mete abi valla acil yüzyüze tanışmam lazım Mete abiyle:queen::queen:Bora abi senle de tanışamadık yüzyüze gelemedin toplantıya:pale:En kısa zamanda görüşelim tanışalım abi:cat:

Peki fuar zamanı CUMARTESİ burda olmayan garagtersiz ve şerefsiz olsunmu...delikanlı sözü ver...SAMSIN sözü ver bana...

Ne fuarı...Motoshow '08 se bende gelicem:queen::queen::queen:

hayrola...nedir durum...537 335 22 33...ulaş bana...ama 19.00 dan önce bi işine yaramam...sonrası her yerden alırım moturla artık kıçın doncak...

Numaranı aldım Mete abi:queen::queen:Arayıp sapıklık yapıcam:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti

bunaldım gezecem biraz, %90 gelirim (Allah izin ederse). 2 kardeşim 20 akrabam 200 arkadaşım var istanbolda sana ne hacet la dış kapının kekosu, randevu tefterime bi bakmam lazım, pezer günü 19:30 19:45 arası boşum :p
gelince ararım telefonunu not ettim

Uğraşırız Bora abi...Ama ben Mete abiyide seviom Smirnouf'u da...Geyik ve iyi insanlar ikiside hele Mete abi valla acil yüzyüze tanışmam lazım Mete abiyle:queen::queen:Bora abi senle de tanışamadık yüzyüze gelemedin toplantıya:pale:En kısa zamanda görüşelim tanışalım abi:cat:

Ne fuarı...Motoshow '08 se bende gelicem:queen::queen::queen:

Numaranı aldım Mete abi:queen::queen:Arayıp sapıklık yapıcam:queen::queen::queen:

ah ah bu telefon işletmeciliği benim uzmanlık alanımdır...bana sor dostum...dostum her zaman beklerim...inşallah bi terslik olmaz...:cat:

bunaldım gezecem biraz, %90 gelirim (Allah izin ederse). 2 kardeşim 20 akrabam 200 arkadaşım var istanbolda sana ne hacet la dış kapının kekosu, randevu tefterime bi bakmam lazım, pezer günü 19:30 19:45 arası boşum :p
gelince ararım telefonunu not ettim

heh...o akrabalarının işi gücü yokda seni kıçına takıp gezdircekler...hadi ordan...kucağa gelirsin...hankısının motoru var lan irezil...İstanbulda kaybolursun caretta caretta garagtersizi...:p

hadi bakalım...ama haftaya gelirsen fuara gelme...fuara gelceksende haftaya gelme...otelmi bura ulan şerefsiz...:queen:

hadi yatıyom ben...tuzunuz kuru iş güc yok serseri tayfası...yav ne işe yararsınız siz...vakit kaybediyom sizle ben bu Boru ve taygırla ya neyse...:queen:

Hadi işiniz gücünüz kakara kukara...:pbugün Allah için naptınız ...Bi cumaya gidin farz falan kılın be bi ayağınız çukurda sizin zaten cenabet herifler...kafirler...

uzatmalarda çaktım valla golü...:p

Motosikleti
ula ayu şimdi motorlu bir arkadaşnan msn den konuşuyorum, gelirsem kendi evimde kalacam Allah ın kiracısı sen orda kaç dene dairem var bilinmi :p
ula beynamaz ayu hamdolsun 5 vakit namazımıza devam ediyoruz. uzatmalarda çaktın golü ama kendi kalene, 5 sıfır dı 6 sıfır oldu :queen:

yok artık inanmam valla bu gün edirnede şöle bi piyasa yaptımda ortamlar lolipop olmuş bize satır sallamayı öğreten adamlar
bile cins deiştirmiş:pale:
sen sekle goremi degerlendiriyon,hersey icerde biter birader ...
neden acaba senin küpe takmana şaşırmadım :)
gel sanada takalim :p
beyler şekilci olmamak lazım...ben okulda küpe takıyordum...heyyy bee...önemli olan okulda takmak...:pdersler harici ama...çarpılmadan 3 ay takabildim anca...şindi ipnamı oluyom ben veya serseri...alsın hevesini gencler...kalp güzelliği iç güzellik önemli olan...yani küpe taksam delikanlılığım bozulcak ölemi...nedir mevzu..kültürümüzde yok bu ayrı konu tabi saygı duyarım...
+1 +1 +1 +1 +1 +1 :rendeer:
Eğitim aşamasındayım Bora abi az kaldı geliyom:queen::queen::queen::queen:
rengini fazla belli ediyon :)
tamam bayrağı size bırakacaz artık zaten zevkine bir kere var muptelası olursun bide bunun rus tarzanı kankası var karı cepheden oda onunlada mücadele edeceksin gerçi sen yersin hepsini 35 kiloluk rus tarzanı sorun deil küpesini yerim onun :queen:
kari cephemi,o ne laa,ne karisi ????

simdi seni sevdim kardes :bounce:

yok artık inanmam valla bu gün edirnede şöle bi piyasa yaptımda ortamlar lolipop olmuş bize satır sallamayı öğreten adamlar
bile cins deiştirmiş:pale:
sen sekle goremi degerlendiriyon,hersey icerde biter birader ...

gel sanada takalim :p

+1 +1 +1 +1 +1 +1 :rendeer:

rengini fazla belli ediyon :)

kari cephemi,o ne laa,ne karisi ????

simdi seni sevdim kardes :bounce:

:rendeer::rendeer::rendeer:

ula ayu şimdi motorlu bir arkadaşnan msn den konuşuyorum, gelirsem kendi evimde kalacam Allah ın kiracısı sen orda kaç dene dairem var bilinmi :p
ula beynamaz ayu hamdolsun 5 vakit namazımıza devam ediyoruz. uzatmalarda çaktın golü ama kendi kalene, 5 sıfır dı 6 sıfır oldu :queen:

he he...dairen var yat katda vardır Allah bilir...aç ayu seni...bide dairem var diyo ya...garagtersiz ...

vayt be benim küpeme bak sen bütün forumu karıştırdı ne küpeymiş bu böle :queen:

EEe...Metehan????
Bi küpe muhabbetine daldın bizim karizmatik resmimiz kaynadı arada...:pale:
Hani listede ismimiz:queen:

Arkadaşlar sizlerden ricam en karizmatik ve kendiğinizi gördüğünüzde mutlu olacağınız fotoğrağfınızı bu topiğe yüklemeniz...Ben kendimce bir arşiv yapmak istiyorum...bir değil birden fazlada olabilir...beni kırmazsanız sevinirim...illa motosikletli olmasın...yani kişisel yüz kadrajının ağırlıkta olduğu...doğalda olabilir...özel bişeyde...bu ilk başlıkta resim koyanların adlarını siyah olarak yazacağımki herkes görsün diye...paylaşmak istemeyen canı sağolsun ama geyikde yapmasın...bak ilk defa geyik yapılmasın diye reca ediyom yani düşünün gerisini...hade fotolar gelsin lütfen...

1.S A Y F A

alp_tunay

mete_han

sahinbirinci

alplion

eroldayı

bathu

deer_152

smirnouf...

2.S A Y F A

cakalaz

CIHAN

ARBETUS

bbaday

3.S A Y F A

sahinbirinci...part 2

M07em936

BATHU...PART 2..

grileo

4. S A Y F A

kingOfTheExtreme

uglychild

kontgerilla

babaçi

sonşovalye

5. S A Y F A

mete_han...part 2

6 SAYFA...

godfather

nuwamda

erdo2002

7. S A Y F A

kamberhan

erfer

salton

8. S A Y F A

patrıote

nitrious81

ihtiyar

demirgursel

9. S A Y F A

cezerye...O bir PRENSES...:)

10. S A Y F A

lordskeldan

faruk59

eby78

kamberhan

smirnoufdan aile belgeseli(2)

aydemir

11.S A Y F A

mattet

alp_tunay (2)

mehmetkılıc31

dıscordıan

nuwamda(2)

serkan89

12.S A Y F A

bathu...part 3

deamon reis

13. S A Y F A

tbk_1980

kasvet

illegalrider

pınarr

hayati

serdar23_Bilgem

14. S A Y F A

kırmızı

bodyhan

eroldayı...part 2

loft

sonix

kont88

15. S A Y F A

kont88

GorkeM

Rookie_Master

ylmzz

biker_boyz

eby78...part 2...

16. S A Y F A

tigermbz

intercom(gölgesi)

abal

17.S A Y F A

vıceroy

erensan

freestyler0

18 . S A Y F A

bbaday

sporcu_32

bbaday

federal

19 . S A Y F A

musb07

C İ H A N

sanalex

kkarabidan

TheNeverEnd

20.S A Y F A

biker_boyz

asome_67

TheNeverEnd..part 2..

strangedenial

ozrace

delicoban

mustı81

ultraukala

21.S A Y F A

biker_boyz

Khutuck...Komtan...Olcan138...Dishy...Forrap...Ümmet Perkitan...Kapıcı EYONG...ray jay

dishy

23. S A Y F A

İRON HORSE

Carcharoth

cakalaz

GKN

24. SAYFA

madrabaz

KARAKIZ

big_malibu

banavurma

erudite

tbk_1980

ozrace

predator 23rd

Smırnouf (kankasıyla)Brokeback Mountain....:queen:

25.S A Y F A

Kampana Kafalı Kel ve fodul ALP TUNGA

CERRAHİ

27.S A Y F A

bathu...

Smirnouf

28.S A Y F A

elkordobest

29. S A Y F A

bybrut

departed

efendy_iso

Bawebaran

30.S A Y F A

GKN

melocann

lewane_lee

31.S A Y F A

tyler_durden

torento_1987

32.S A Y F A

just_hmz_26

byfurkan

ilhan1154

smirnouf

33.S A Y F A

attraction

34. S A Y F A

barossatr

SaXoFoN

Blackpanther

herhalde gözlerde bi sorun var...:pben çoktan hallettiydim reis...:wiinkk:

benimde karizmam var benimde motorum var bende insanım

Son düzenleme:
beyler şekilci olmamak lazım...ben okulda küpe takıyordum...heyyy bee...önemli olan okulda takmak...:pdersler harici ama...çarpılmadan 3 ay takabildim anca...şindi ipnamı oluyom ben veya serseri...alsın hevesini gencler...kalp güzelliği iç güzellik önemli olan...yani küpe taksam delikanlılığım bozulcak ölemi...nedir mevzu..kültürümüzde yok bu ayrı konu tabi saygı duyarım...

abicim kimsenin ipna dediği serseri dediği yok yakışmıyo erkeğe şimdi düşünüyomda babam bana deseki gençliğimde küpe taktım aman allahım dil babam feriştahın oğlu olsa tanımam. takan arkadaşlarım var hatta arkadaşlarımın arasında bi ben takmadım. anlamı nedir nedendir ne için takılır bizim burda kulağına küpe takıp sonra kulaksız gezen çok gördüm bi kere benim takıldığım ortamlara uymaz. takana saygımız var kimseye takmada demedik insan kendini nasıl mutlu hissediyosa öle olmalı:cat::cat:

abicim kimsenin ipna dediği serseri dediği yok yakışmıyo erkeğe şimdi düşünüyomda babam bana deseki gençliğimde küpe taktım aman allahım dil babam feriştahın oğlu olsa tanımam. takan arkadaşlarım var hatta arkadaşlarımın arasında bi ben takmadım. anlamı nedir nedendir ne için takılır bizim burda kulağına küpe takıp sonra kulaksız gezen çok gördüm bi kere benim takıldığım ortamlara uymaz. takana saygımız var kimseye takmada demedik insan kendini nasıl mutlu hissediyosa öle olmalı:cat::cat:

Krdeşim benim ne güzelde yazmış senin yerin zaten bizim yanımız hep doğruları yazıyon bırak bu garagtersizlerle takılmayı

hamzacım en kısa zamanda bi buluşma ayarlayında tanışalım nasılsa eskdeyiz motursuzda olsa gelirim:p

spirnof tarzanı bende anlamadım karı kelimesini yanlış yazmışım herhal başka bişi yazacaktım herhalde ama çıkmış bi kere klavyeden klavye biliyo ne yazacağını:queen:

Motosikleti
Krdeşim benim ne güzelde yazmış senin yerin zaten bizim yanımız hep doğruları yazıyon bırak bu garagtersizlerle takılmayı

spirnof tarzanı bende anlamadım karı kelimesini yanlış yazmışım herhal başka bişi yazacaktım herhalde ama çıkmış bi kere klavyeden klavye biliyo ne yazacağını:queen:

evet bu satocan da bizim kafadan ama yanlış adamlarla takılıyor, nasip meselesi tabi bunlar :p
nasipsiz dayak bile yenmez meteye sor istersen, bu konuda çok nasiplidir kendisi, her akşam beş posta dayak yemeden ayrılmaz yanımızdan ::pala::
smirnoviç sende artık ne çıkarsa bahtına, bbaday yanlış da yazsa doğrudur biz böyle kabul ettik sen de edecen, aman küpelerini kaybetme :queen:

aman küpelerini kaybetme :queen:

Boşver kaybetsede biz füreğe veririz 2 çift birini fürek takar birinide spirnof nasılsa önümüzde fuar var nasipse orada pembe renkli küpeleri alır veririz füreğe oda spirnofa görüşünce verir küpesiz kalmasınlar:mrgreen:

Ehh bazen oluyo işte yaşlılık...:salut:
Ellerine sağlık:cherry:

yaş dediğin üfus cüzdanındaki rakam...kara panter kükresin gayrısı yalan...:p

benimde karizmam var benimde motorum var bende insanım

]

vay enişteme bak be...Asil adamsın vesselam...Allah seni başımızdan eskik etmesin gülüm...hürmetler ederim paşam...:rendeer:

ulen koydun koydun lafı sonra takana takma demem takmayana tak demem şekli...:pale:abi insan aynaya baktığında beğeniyosa biliyon...gencken oluyo böle şeyler..hor görmeyin küpeliyi...oda insan evladı...:pale:

evet bu satocan da bizim kafadan ama yanlış adamlarla takılıyor, nasip meselesi tabi bunlar :p
nasipsiz dayak bile yenmez meteye sor istersen, bu konuda çok nasiplidir kendisi, her akşam beş posta dayak yemeden ayrılmaz yanımızdan ::pala::
smirnoviç sende artık ne çıkarsa bahtına, bbaday yanlış da yazsa doğrudur biz böyle kabul ettik sen de edecen, aman küpelerini kaybetme :queen:

hemen katekulli...hemen takla modu..hemen yanıma çekermiyim heyecanı...tam garagtersizlik örneği yani..adam bizi bellemiş kanka diye olm...taklada atsan dönekli yapmaz adamlarım...

Sato saldır olm...:queen::p

Boşver kaybetsede biz füreğe veririz 2 çift birini fürek takar birinide spirnof nasılsa önümüzde fuar var nasipse orada pembe renkli küpeleri alır veririz füreğe oda spirnofa görüşünce verir küpesiz kalmasınlar:mrgreen:

ne var takarım biraderim...içimde gaylık yoksa pembe badi tayt giysem nolur...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar