Üye Fotoğrafları

bende kusur kalmiyim bari:)
fotoraf0001nm3.jpg

goruntu017vo9.jpg

goruntu054ql2.jpg

collagesu4.jpg

collage2ei4.jpg

görüşürüz topragam kısmetse ben askere gitmessem gerci yas 21 oldu ne yoklama kagıdı var ne bişi aman duyulmasın arada unutuldum galiba:Dbirlikte cross yaparıs bende de mbk sase var bi tane rx motoru toplayım cross a cevimeyi düşünüyom:D

görüşürüz topragam kısmetse ben askere gitmessem gerci yas 21 oldu ne yoklama kagıdı var ne bişi aman duyulmasın arada unutuldum galiba:Dbirlikte cross yaparıs bende de mbk sase var bi tane rx motoru toplayım cross a cevimeyi düşünüyom:D

bende yaza bi cz 250 motoru gondertcem oraya ama banada sase lazim olcak,ayrica bizim orda nerde cross yapcaz,her taraf dumduz ova,biz araziyi bulana kadar yaz gecer:queen::queen:

ben buldum kaybelli tarafında gördüm 2 gün önce tekirdaga köylerden motorla gezerek gidiyodum güzel tepeler var...

ben buldum kaybelli tarafında gördüm 2 gün önce tekirdaga köylerden motorla gezerek gidiyodum güzel tepeler var...
usta ıyı guzel diyonda bu cross makinalarla yazin o sicaginda tekirdaga gidisi dusunmek bile istemiyorum :) , neyse bunlar sonraki is,ilk once makinalari alalim,atlanip ziplancak yer cok bulunur :cat:
İyide sen kusur kalmamıştın zaten.. Başka bi topiğe aynı resimleri eklemiştin yine :cherry:

birak cocuk ne isterse yapsin,burasi ozgur bir forum,bak sikayet ederim seni erhan abiye :p

@borasatre
abi cocuklarin cok tatliymis,allah bagislasin :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar