Üye Fotoğrafları

AAAaaa şerefsizimmm bu benim...ama foto şerefsiz ben değilim...yani ben şerefliyim fotoğraf garakteristik...pardon garagtersiz...:p

AAAaaa şerefsizimmm bu benim...ama foto şerefsiz ben değilim...yani ben şerefliyim fotoğraf garakteristik...pardon garagtersiz...:p

mete abı ünün dunyaya yayıldıııııı:queen::queen: sana haksızlık yapıyolar motosıklet.nette:queen: övünmemiz lagzım dunyaca unlu bır uyeye sahıpız:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Mete abi gugle de kendini aradın mı hiç:cherry:Abi öle şans eseri denk geldi "manyak motorcu" yazdım arıyorum bi baktım ana:cyclopsanMete abim karşımda:mrgreen::mrgreen:

mete abı ünün dunyaya yayıldıııııı:queen::queen: sana haksızlık yapıyolar motosıklet.nette:queen: övünmemiz lagzım dunyaca unlu bır uyeye sahıpız:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Mete abi gugle de kendini aradın mı hiç:cherry:Abi öle şans eseri denk geldi "manyak motorcu" yazdım arıyorum bi baktım ana:cyclopsanMete abim karşımda:mrgreen::mrgreen:

harbi manyağım galiba lan...yoğsam ne alaka dimi...Gogıl haklı bi bildiği var herhalde...:p

ben sadece BBADAY yazdım...adamın tüm motorları atvleri çıktı...plakalarına baksana bi...:queen:

http://images.google.com.tr/images?svnum=10&um=1&hl=tr&q=bbaday

:queen::queen::queen:plakalara bak:cyclopsan:mrgreen::mrgreen:Bora abiiiiiii ::alkiis::::alkiis::::alkiis::Hakkında öyle böyle diyolar:cyclopsanAbi koş desteğe ben girdim bi konuya sen gelirsin diye ama yoksun nerdesin...Mete abi bu arada ilk resmi gördün mü:mrgreen:
76750fm8.jpg

taygır da bana rica etti benim şu fotomu yayınlarmısın die bende tabi dedim kırmadım onu işte taygır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar