Üye Fotoğrafları

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kankalar arşiv yapacam be...illa motor olcak değil yani...özel resimlerde olabiliri...kendimce insanları tanımaya çalışıyorum bu donuk karelerden...kafamda canlandırdığım tiplerle kıyaslıyorum vs...bak yazıştığım arkadaş buymuş falan diyorum ...ne bilim işte hacılar ya...siz yollayın...

most sende yolla hacı...millete akıl vereceğine...iki resimde sen at...:mrgreen:

Abi geyiğe sardı burası....Konunun başında kendin yazıyon kendin sarıyon.....Bırakta adamlar resim eklesin...:wiinkk: :bounce:

kanka kazım bıdı bıdı yapacağına iki resimde sen at...bitane ekran karşısında web camdaki kaktırdın kak kakmbak seni...uyanık cin ali...

şimdiki değil gençlik yıllarından yolla...:queen: nolduuu...kalmı geldi..:cherry:

mete_han abi günaydın baktıkça beni hatırla:queen:
ünv.mezuniyetten önce final zamanı.1 aylık sınav temposu daha bir karizmamı yaptı beni??

mezuniyet sonrası son kalan eşyalar ile memlekete kesin dönüş yaparken:salut:

kanka karizma değilde bu sınav temposu deni eritmiş bir deri bir kemik yani...:mrgreen:

kanka karizma değilde bu sınav temposu deni eritmiş bir deri bir kemik yani...:mrgreen:

mete abi valla 1 ay saigara kahve ve çayla beslenince bu hale geliniyormuş yoldan geçen ,ailem vs vs halime acıyorlardı.bi ara süpermarkete sigara almaya gittim sıraya girdim gişedeki o güzel bayan beni tinerci zannetti,yolda polis
çevirdi:queen:
baktım millet zaten evsiz zannediyor havalarda ısındı evden çıkayım sokakta yatayım kira elektrik falan cepte kalsın dedim.
ha diyeceksiniki okulda derece yaptında ne oldu????:p 23 yıda yaptığımız tenbel öğrenci karizma boşa gitti işte:queen:

Son düzenleme:
kanka sen kazananlardan olacaksın emin...ben kaybedenlerden olduğum için söylüyorum...bak herşey yoluna girecek...

rüzgar:)

tüm rüzgarlar bizim için eserken , onlarla uçmamak olmaz :bounce:

resim071gf1.jpg

hpim0011qe7.jpg

M07em936 o yanındaki mustang acayıp karızma duruyo bilesin. efsanevi araba şimdiki kasalarınada diycek birşey bulamıyorum zaten:)
( mete-han kusura bakma topigini biraz kirlettim :p )

yok be abi...takılın kafanıza göre...benim kalıplarım sınırlarım yoktur...

mete aga al buyur :queen: :queen: gaza geldim cakalaz saolsun:cat:

link bu http://img402.imageshack.us/img402/9628/haha486hg1.jpg

şimdi bu linkin başına
kodlarını ekleyeceğiz.

sonuç bu

haha486hg1.jpg

birde kısa yolu var. kendi sitemden bir alıntı :)

Nasıl resim eklenir... (Açıklama)

http://imageshack.us/ adresine gidiyoruz.

karşıza şöyle bir sayfa çıkacak

daha sonra "Gözat" a tıklayacağız. açılan pencereden göndermek istediğimiz resmi seçeceğiz.

resimi seçtikten sonra şu şekilde görünecek

daha sonra "resize image?" yazan yerin solundaki kutucuğa tıklayıp "640 x 480" i seçiyoruz. ve "host it" e basıyoruz.

bastıktan sonra sürenin dolmasını bekliyoruz.

açılan pencerede "Hotlink for forums (1)" yazan yerin solundaki linki olduğu gibi kopyalıyor ve mesaj yazdığımız yere yapıştırıyoruz.

İşte sonuç...

kolay gelsin...

Özgür Öztuğrul

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar