Üye Fotoğrafları

Arkadaşlar sizlerden ricam en karizmatik ve kendiğinizi gördüğünüzde mutlu olacağınız fotoğrağfınızı bu topiğe yüklemeniz...Ben kendimce bir arşiv yapmak istiyorum...bir değil birden fazlada olabilir...beni kırmazsanız sevinirim...illa motosikletli olmasın...yani kişisel yüz kadrajının ağırlıkta olduğu...doğalda olabilir...özel bişeyde...bu ilk başlıkta resim koyanların adlarını siyah olarak yazacağımki herkes görsün diye...paylaşmak istemeyen canı sağolsun ama geyikde yapmasın...bak ilk defa geyik yapılmasın diye reca ediyom yani düşünün gerisini...hade fotolar gelsin lütfen...

1.S A Y F A

alp_tunay

mete_han

sahinbirinci

alplion

eroldayı

bathu

deer_152

smirnouf...

2.S A Y F A

cakalaz

CIHAN

ARBETUS

bbaday

3.S A Y F A

M07em936

grileo

BATHU...PART 2..

4. S A Y F A

kingOfTheExtreme

uglychild

kontgerilla

babaçi

sonşovalye

6 SAYFA...

godfather

nuwamda

erdo2002

7. S A Y F A

kamberhan

erfer

salton

8. S A Y F A

patrıote

nitrious81

ihtiyar

selam üstad resımleri nasıl topığe yerleştırıcez yardımcı olursan sevınırım

mete han abim elime 1-2 foto daha gecti,onlarida atayim.trasimi olduktan sonra temiz temiz cekilmis fotolarim bunlar :)

Biraz mal bakmisim ama idare eder

Moldovanin baskenti chisinau'da guzel bir gol kenarindaki cekilmis bir fotom.Soldan saga sayiyorum
1:Caglar 2:Ben yani Sinan 3:Ali 4:Alperen ve 5:Firat

alin bu fotoda kadeve'si olsun :p

Moldovanin baskenti chisinau'da guzel bir gol kenarindaki cekilmis bir fotom.Soldan saga sayiyorum
1:Caglar 2:Ben yani Sinan 3:Ali 4:Alperen ve 5:Firat

]

baba biz moldova garılarının resimlerini istiyoz sen gidip ne kadar balta varsa(ve hepsi kıllı) onları yolluyon...lütfen ama ayıp diye bişey var...:queen:

tarıkcım topikle ilgilenemedim bi ara halletcem...:cat:

alp senide topa koyucam kanka...fişekliycem...bek tüm çamaşırların çıkar ortaya haberin ola...kaşıntın tuttu yine...açarım topikkk haaaa...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu resmi ben yapmadım...Skull yapmış....Ona kızsana....:queen: :queen:

bmwhp2rearside3tdny4.jpg

goççum benim beee.
elma yanaklı warrior'um. :queen:

valla Erhanmı yapmış...unutmuştum...Kıldiken abi fuarda baktınmı Remzi abine(ramzey)...

ha mondı noldu hayatım..satamadınmı yoksa...ah yazık be...oysaki pempe panjurlu hayalleriniz vardı kt 125 le...:mrgreen:

ceku güzel olmuş ama biraz şey olmuş ya...parlak...top gibim...oğlan gibim olmuş...:mrgreen:

ceku güzel olmuş ama biraz şey olmuş ya...parlak...top gibim...oğlan gibim olmuş...:mrgreen:

başörtülü gral :queen: mete yeni fotolarını bekliyoruz şöle tenhalarda menhalarda 15 gündür yeni işe başladım eskişehirde siteye giremiyorum geyiklerde kaçıyo :salut:

baba biz moldova garılarının resimlerini istiyoz sen gidip ne kadar balta varsa(ve hepsi kıllı) onları yolluyon...lütfen ama ayıp diye bişey var...:queen:

tarıkcım topikle ilgilenemedim bi ara halletcem...:cat:

alp senide topa koyucam kanka...fişekliycem...bek tüm çamaşırların çıkar ortaya haberin ola...kaşıntın tuttu yine...açarım topikkk haaaa...:p

mete han abi istersen kendim tarafindan cekilen fotolari gondereyim ama o zaman topic kapanir.:bounce: :bounce: .mete han abi yengeyi is gezisine gidiyom diye kandir ve gel buraya.ozel tercumanin olurum.:wiinkk: :wiinkk: .
ama yengenin haberi olursa herhalde ikimizide oldurur herhalde.onun icin ben mesuliyet kabul etmem.

su alp abinin camasirlarini merak ettim.mete han abi bu camasirlarla ilgili ozel bi topic istiyoruz :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

mete han abi istersen kendim tarafindan cekilen fotolari gondereyim ama o zaman topic kapanir.:bounce: :bounce: .mete han abi yengeyi is gezisine gidiyom diye kandir ve gel buraya.ozel tercumanin olurum.:wiinkk: :wiinkk: .
ama yengenin haberi olursa herhalde ikimizide oldurur herhalde.onun icin ben mesuliyet kabul etmem.

su alp abinin camasirlarini merak ettim.mete han abi bu camasirlarla ilgili ozel bi topic istiyoruz :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

dostum inanki hiç gözüm yok bu garılarda be...valla bak...:p

bir iki tane yollasana lo...:cherry:

alpe yaptığım numaraarı anlatmak istemiyom...madara olur sitede...

dostum inanki hiç gözüm yok bu garılarda be...valla bak...:p

bir iki tane yollasana lo...:cherry:

alpe yaptığım numaraarı anlatmak istemiyom...madara olur sitede...

abi 1-2 foto kulun kopegin olsun.kisa bi zamanda birkac foto atarim.aslinda cok foto vardi ve arkadasin hard diskte duruyodu.gecen sene 1-2 defa elektrik kesildi ve sonra bizim hard diskle baglanti kesildi.cogu fotolarim salak gibi yedekleme yapmadigim icin uctu.

mete han abiciim,alp abi sana karsi kurulan hacli ordusunun konutanlarindan biri bunu dusun.hem o ankarada sen istanbulda sana ne yapabilecekki :queen: :queen: :queen: :queen:

mete han abiciim,alp abi sana karsi kurulan hacli ordusunun konutanlarindan biri bunu dusun.hem o ankarada sen istanbulda sana ne yapabilecekki :queen: :queen: :queen: :queen:

kanka aynen dediğin gibi...tam bir keko...yani mırro...:queen:

düşman onlınedaaa göründüüü...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi 1-2 foto kulun kopegin olsun.kisa bi zamanda birkac foto atarim.aslinda cok foto vardi ve arkadasin hard diskte duruyodu.gecen sene 1-2 defa elektrik kesildi ve sonra bizim hard diskle baglanti kesildi.cogu fotolarim salak gibi yedekleme yapmadigim icin uctu.

Yüksek yerlerde tanıdıklarım var ....:p Burdan sana bile yetişirim merak etme...:p

kanka aynen dediğin gibi...tam bir keko...yani mırro...:queen:

düşman onlınedaaa göründüüü...

Hade ordan....Panda yavrusu seni....

Korkma len yemeyiz....:queen:

..........................................................................
ölesine ekledim ricaya istinaden :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Honda da anlaştık..Elindeki turnada da hem fikiriz....Hatta senin kadar olmasam da kellik aynı...Resim sanki beni anlatıyo.........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar