Uyarı!Yalova-Balıkesir edremit otoyolu ERİMİŞ

Herhese Selam,

Bugün Altınoluktan döndüm.Ve özellikle Balıkesir-Yalova arasındaki yol feci şekilde erimiş durumda.Asfalt çok kaygan.Ayrıca erimiş asfalta girmekten korkan sürücüler de ayrı bir tehlike!Bir anda direksiyon kırıyolar:cyclopsan Edremit-Ayvalık arasındaki yolda da asfalttın erimesinden dolayı bolca kaza olduğu haberini aldım.Bu otoyolları kullanacak arkadaşlar varsa dikkatli olunmasını öneririm

Hoşçakalın..

Havalar berbat sicak, zaten hayat yavasladi, simdi bir de bununla ugras dur bir motorcu olarak... Sanki trafik yeterince sorun olmuyormus gibi...

Moderatör
Evet İstanbul'u Bursa, Balikesir, İzmir vs. gibi onemli sehirlere baglayan sehrimizde yollar erimis durumda.. Nasil bir asfalt yaparlarsa artik, sicaktada bozulur soguktada.. Ayrica Topcular feribotu cikisindan Yalova istikametine dogru ve Yalova cikisindan Orhangazi istikametine dogru radar ile yollarda hiz kontrolu yapilmakta.. Her gun bir kaza oluyor, aman dikkat..

Pazar günü bende Asos'tan İstanbul'a geldim o istikametten, asfalt erimişti ve karayolları ekipleri taş tozu seriyordu yollara ama hiç kazaya şahit olmadım yolda.... Ama yinede tehlikeli tabi, dikkatli olmak gerek....

uyarı için teşekkürler arkadaşım...ne olucak olacağı oydu zaten...çeşmeden akan su bile sıcak akıyo artık...:pale: allah sonumuzu hayretsin...

hala eiriyikmidir acaba? ben bu gece balıkesire gitmeyi düşünüyordum. gece serin olur erimiş olmaz belki.
arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben 5 i sabahı ayvalığa doğru yola çıkıcam.inşallah o zamana kadar düzelir.
düzelmezse artık dikkat ede ede 3 saattlik yolu 6 saatte gideriz heralde...

edy

asfalt soğukken çıkarsan sorun olmaz. öğle sıcaklarında eriyor asfalt. sana iyi yolculuklar ve iyi tatiller.

Motosikleti
asfalt soğukken çıkarsan sorun olmaz. öğle sıcaklarında eriyor asfalt. sana iyi yolculuklar ve iyi tatiller.

teşekkürler edy, size de gelin diicem ama sizin aletler benim motorun hızına yetişemiyor ki :p, sonra birbirimizi kaybederiz falan :cherry:
sabah 7 feribotuyla bandırmaya geçiş, sonra ayvalığa doğru yola çıkarız.saat 9:30 gibi yolda oluruz.inşallah bir terslik olmazsa öğleden önce ayvalıkta oluruz...

edy

teşekkürler edy, size de gelin diicem ama sizin aletler benim motorun hızına yetişemiyor ki :p, sonra birbirimizi kaybederiz falan :cherry:
sabah 7 feribotuyla bandırmaya geçiş, sonra ayvalığa doğru yola çıkarız.saat 9:30 gibi yolda oluruz.inşallah bir terslik olmazsa öğleden önce ayvalıkta oluruz...

:) luxor ben gelmeyeyim, sizi yavaşlatırım :) değerli vaktinizden çalmak istemem. dönünce görüşürüz artık.

arkadaşlar izmir\aliağa çıkışından ayvalık yolu boyunca gün boyu saat 12.00 den aksam 18.00 civarlarına kadar sürekli eriyik asfalt war taşıtlar resmen sıvı asfaltta gidiyorlar. bilgilerinize.....

luxor sana şimdiden kolay gelsin ama yola çıkış saatleri için sabah erken (4.00-5.00)saatleri tercih etmeni tavsiye ederim ne yazıkkı yolda giderken diğer araçlar tarafından asfaltlanırsın...

arada bi laf olsun die karayolları yollara toprak döküo tabi oda motorların sürüş kalitesini ne derece iileştirir şüpheli:farao:

Son düzenleme:

edy

22.06.2007 de ayvalığa gittim gündüz saati yollar erimişti. fazla sürat yapma
25.06.2007 tarihinde saat 06.00 da ayvalıktan yola çıktım. Havrandan Balıkesire kadar pantolona ragmen üşüdüm diyebilirim.Balıkesirden sonra susurlukta dere boyunda tamirat var yavaşla bursa gemlik arası herzaman erimiş halde özellikle gemlikten bursaya doğru yokuşu çıkarken dikkatli çık yalovanın yokuşları da erimiş hayırlı yolculuklar lastiklerini kontrol et erimiş asfalt lastiğe yapışabiliyor.buda virajlarda yatmayı etkiliyor.

Pardon ben edy 'nin nick ile yazdım (ennginn)

Motosikleti
22.06.2007 de ayvalığa gittim gündüz saati yollar erimişti. fazla sürat yapma
25.06.2007 tarihinde saat 06.00 da ayvalıktan yola çıktım. Havrandan Balıkesire kadar pantolona ragmen üşüdüm diyebilirim.Balıkesirden sonra susurlukta dere boyunda tamirat var yavaşla bursa gemlik arası herzaman erimiş halde özellikle gemlikten bursaya doğru yokuşu çıkarken dikkatli çık yalovanın yokuşları da erimiş hayırlı yolculuklar lastiklerini kontrol et erimiş asfalt lastiğe yapışabiliyor.buda virajlarda yatmayı etkiliyor.

Pardon ben edy 'nin nick ile yazdım (ennginn)

yalova veya bursa taraflarından geçmiicem çünkü ist-bandırma yapıp öyle gitmeyi düşünüyoruz.ama susurluğun oralar sorun yaratabilir tabii.tavsiyelerinizi dikkate alıp pür dikkat gidicem merak etmeyim.iyi dilekler için hepinize teşekkürler ayrıca...

mucitcan' Alıntı:
artık yol donmuştur arkadaşlar rahatça girebilirsiniz yola

fazla bir sorun yok mu yani yolda, normale döndümü asfalt?

arkadaşlar bir balıkesirli olarak sahile giderken çok dikkatli olmalısınız..
zemin çok kötü,yol da çok kalabalık oluyo ,4 teker sürücülerinin çoğu sizi araçtan saymıyo.. bu durumlarda da kazalar kaçınılmaz oluyo..
yola sabah erken cıkmanızı tavsiye ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar