Uyari... Dikkatli sürüş etkili bir korunma yöntemidir.

sıcakların had safhaya ulaştığı şu günlerde motosiklet kullanırken kullandığımız koruma giysileri ve kaskları birer birer terketmeye başlayan sürücü arkadaşlarımız ( kask hariç bende dahil ) bir konuda sizleri uyarmak istiyorum

Yoğun Trafikte olsun seyir halinde olsun kaskımız dahil her turlu güvenlık gerecimizi terketmiş olsak bile kesinlikle dikatimizi terketmemeliyiz gerek yola gerek trafiğe gerek diğer sürücülere karşı pürdikkat motosikletimizi kullanmalıyız havanın verdığı rahatsızlık dikkatsiz kullanmaya yada laubali miskin dalgın yavşayarak dengesizce motor kullanmamıza neden değil

kazalara karşı en buyuk güvenlik aracımız olan trafik-yol-diğer sürücülere ve yayalara karşı olan dikatimizin dağılması tam donanımlı olsak bile çok tehlikeli iken donanımsız ve dikkatsızlik birleşiminin kazaya acık bir davet olacağını buradan butun arkadaşlarımıza hatırlatır kazasız sürüşler dilerim

( dikkatli sürüş kasktan ve hertürlü koruma donanımından çok daha etkili bir korunma yöntemidir KANIMCA :cat: )

Süper Moderatör (BBRR)
mesajın içinde faydalı bir bilgi değilde bir hatırlatma olduğu için motosohbete taşınmıştır.

kusura bakmayın konu ile ilgisi yok ama söylemesem bu gece rahat uyuyamam;
BBRR o nasıl avatar öyle beee. resmen deniz taşıyorrr:queen:

Her zaman dikkat yeterli olmuyor... Işte burada ise korumalar devreye giriyor...

Pazar günü 200 km lik bir gezi yaptım öğlen hem de. Sıcaktan kafam pişti ama yine de çıkarmadım kaskı. Sıcaktan dikkat dağılabiliyor. Sık molalarla bunu giderebiliriz diye düşünüyorum. Uzun seyehatler ve gezilerde bence sabah erken saatler ya da ikindi saatleri tercih edilmeli.

Dikkatiniz bol olsun :)

Moderatör
Yoğun Trafikte olsun seyir halinde olsun kaskımız dahil her turlu güvenlık gerecimizi terketmiş olsak bile kesinlikle dikatimizi terketmemeliyiz gerek yola gerek trafiğe gerek diğer sürücülere karşı pürdikkat motosikletimizi kullanmalıyız havanın verdığı rahatsızlık dikkatsiz kullanmaya yada laubali miskin dalgın yavşayarak dengesizce motor kullanmamıza neden değil...
Hepsini anladim da yavsayarak motor kullanmak nasil bisi onu cozemedim.. Onerilerin ve uyarilarin icin tesekkurler ayrica..

arkadaşlar,hava sıcaklığından asfalt resmen erimiş oluyor hatta tüm şerit ,daha hiç düşmedim,mazot veya yağ gibi kayganmıdır çaresiz geçtim ama merak ettim ,yanda ki hafif çakıla inmek dahamı iyi?

kusura bakmayın konu ile ilgisi yok ama söylemesem bu gece rahat uyuyamam;
BBRR o nasıl avatar öyle beee. resmen deniz taşıyorrr:queen:

Bişi diyimmi bende aynı şeye dikkat ettim:queen:

Bende valla bende :queen::queen::queen:
Barış abi, alemsin çok yaşa emi :mrgreen: :queen:

arkadaşlara bende katılıyorum hehe :) barış ağbi suyun debisini ölçüyor arkadaşlar lütfen :queen::queen::queen: :rendeer::rendeer::rendeer:

maşallah pek dikkatlı arkadaşlar var burda dikkat dikkat diıye uyarıda bulunuyoruz :cyclopsan

:wiinkk:bugün o kadar sıcaktıki benim kask çeneden açılmalı olduğu için açık gideyim dedim ama hemen kapattım.çünkü sıcaktan gözlerim yanmaya başlamıştı ve biliyorum tehlikeli ama t-shirtle gitmeme rağmen terledim Allah motorcuya serinlik versin ne diyim...

Dün havalimanınıa git gel yaptım fanın sıcağından iki bacağımın diz kısmından geriye kızarıklıklar oluştu böyle işkence görmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar