Yahu bu başlığı her gördüğümde algıda seçicilik olsa gerek ''Üşenmeden nasıl motor sürüyorlar'' diye okuyorum![]()
motorla evden çıkmam 10 dakika sürünce bende bu nasıl bir psikoloji nasıl bir bir fobi oluşturmuş sa demek ki :queen:
ne sürcem beyaa ! otururum şimdi evde misler gibi... diye tamamlıyorum çoğu zaman
titreye titreye kullanıyorum, ama seviyorum naapim![]()
Yahu bu başlığı her gördüğümde algıda seçicilik olsa gerek ''Üşenmeden nasıl motor sürüyorlar'' diye okuyorum![]()
motorla evden çıkmam 10 dakika sürünce bende bu nasıl bir psikoloji nasıl bir bir fobi oluşturmuş sa demek ki :queen:
ne sürcem beyaa ! otururum şimdi evde misler gibi... diye tamamlıyorum çoğu zaman
bende rüzgar geçirmez mont,pantolon,eldiven,bot ne varsa kullanıyorum motora biniyorum kaskta var tabi ama akşam eve gidince ateşim çıkıyor gibi oluyor sanki,üşütmüşüm gibi eklem yerlerim ağrıyor ama motor üstünde üşüdüğümü hissetmiyorum...yoksa haberim olmadan rüzgar mı alıyorum?
seninki normal.. Ama balaklava da eklersen listeye yüzünün üşümesi, kulaklarının soğuktan düşmesi bir nebze olsun azalır diye tahmin ediyorumanneme kevler içlik mi ördürsem bilemiyorum ama bende üşüyorum çok hemde
![]()
http://www.yildizticaret.com/pro/2123/118/MIVITEX-DIZ-YAGMURLUGU-STD
arkadaşlar bunu getirtim daha denemedim, fiyatına göre güzel bir ürüne benziyor.
motor yağını içiyor onlar. Motora koymaktan ziyade)
demekki sende bir tutku halini almamış hocam bu iş
Yok estafurullah. Tutku kim biz kim![]()
Kask, mont, eldiven, dizlik, bellik... öylesine takıp biniyoruz işte! daha don gömlek binecek kadar tutku halini almadı bizde![]()
Sahi bedeva olan bişey vardı...neydi?
benim bildiğim bir sözle devam edeyim (bayramda yediğin hurmalar, acı acı tırmalar )
yani gençliğine güvenmeyeceksin fazla , apaçilik, artistlik sökmez ayaza soğuk havaya , adamı yer bitirir içten içe yıllar sonra ne olduğunu anlayana kadar , apaçilikten değil kendi sağlıkları için taksalar kaskları giyseler montları rahat edecekler ama onun konforunu tadını almamışlar daha :cherry:
bisikletle giderken yazın terli terli yakam bağrım açık pedal bastım yaşım 18-19 filandı öyle hasta oldum ki ,idrarımı tutamıyordum ve pörtü pörtü parçacıklar ve kan geliyordu nedenmi üşütmekten yaz günü .