üşümeden nasıl motor sürüyorlar???

Bütün süprizi bozdun. Tüm türkiye ateşli erkek olduğumu biliyor artık. :bounce:
Şimdi işin yoksa evin balkonuna atılan kadın iç çamaşırlanı topla dur. off cihan offff :p

Tolga merak etme seni reklam edecek kimse yok böyle kimse olmayınca da iç çamaşırı toplamanada gerek kalmayacak diye düşünüyorum. Sen teldekileri topla

2 kapak cep kanyağını dene hele bi... ;)
Sonra tekrar yazarsın buraya ;)

Cep kanyağı artık üretilmiyor bildiğim kadarıyla veya tekel bayileri bana yalan söylüyor :)

Bir de alkolün vücuda verdiği o sıcak his bir yanılsamadır. Alkol alınca kılcal damarlar genişler. Kan bu damarlara hücüm eder. Bu yüzden mesela alkol alınca yüzümüz kızarır. Bu vücuda yalancı bir sıcaklık hissi verir. Ama bir süre sonra daha çok üşürsünüz bilginiz olsun denemeyin. Soğuk havada kanyak içmece kocaman bir şehir efsanesidir.

Motosikleti
Fazer8 abs
apaçi yeminini bilen arkadaş varsa yazsın buraya forum olarak hep bi ağızdan söyleyelim belki bizde üşümeyiz :queen:

bugün bende her tarafı açıkta motosikletle giden apaçi gördüm. küçük emrah gibi etrafa ağlayarak bakıyordu :)

Bugün bende bir chopperda ellerini üfleyerek ısıtmaya çalışan hafif ısıtıncada ara gaz verip sonra tekrar üfleyen Chopper apaçisi gördüm. Bi üflüyor bi gaz veriyor. İçimden ne gerzekler var şu dünyada demeden duramadım. Madem üşüyorsun eldiven al. Kırmızı ışıkta ara gaz verince ellerinmi ısınıyor psikolojik olarak be deli :)

F54

2 kapak cep kanyağını dene hele bi... ;)
Sonra tekrar yazarsın buraya ;)
hasan abim öyle kanyak vs uğraşmaz:mrgreen:
o direk ispirto sek anason oda olmadı boğma rakı içer:pl:
o kanyak ı kahvaltıda çay niyetine içiyor:sunny:
ama ne hikmet se üşümeyi bi türlü kesemedi gitti:santa:

Motosikleti
Fazer8 abs
maalesef bende günde onlarca görüyorum acıyorum resmen eldivenin kaçı kaç kuruş kaskın kaçı kaç kuruş ama nafile ellerini ısıtan arkadaş iyiymiş bu arada :)

Hepimizin g.tü donuyo ve bahara kadar donacak o ayrı da,

Ben son noktayı gördüm yakın zamanda, görenleriniz vardır belki...scooter üstünde adam gördüm, kafasında kask, ama bere gibi, yani kaskın çene kısmı adamın alnında!

Kaskı kafasına koymaya kadar gitmiş, ama yine takamamış, şapka misali duruyo dallamanın kafasında! çok gördüğümüz gibi koluna asmış olsa yine şaşırmayacam...ama bu nedir arkadaş?!
Kaskı kafanda öyle tutmak normal takıp gezmekten daha zor, daha zahmetli değil mi ama?

bi soraydın keşke formülü neymiş vallahi merak ediyorum ama birini çeviricem birgün nedir bu işin aslı astarı diye
arada refüj olmasa el kol yapıp durdurup soracaktım bende çok merak ediyorum elcik ısıtma alayım dedim ama onunla da olacak iş değil

Bizim buralarda da eskişehirde havalar soğuyunca mobiletli arkadaşlar da kask takmaya başladı.Hiç yoktan kışın kafalarını koruyorlar.

Ya tabi kırılmasındansa Üşümesin daha iyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------

hasan abim öyle kanyak vs uğraşmaz:mrgreen:
o direk ispirto sek anason oda olmadı boğma rakı içer:pl:
o kanyak ı kahvaltıda çay niyetine içiyor:sunny:
ama ne hikmet se üşümeyi bi türlü kesemedi gitti:santa:

Fatihçim,
O söylenenlere inanma bak sana felsefe niteliğinde bir söz "Titremesini bilmeyenler üşümeye mahkümdur"

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------

Hepimizin g.tü donuyo ve bahara kadar donacak o ayrı da,

Ben son noktayı gördüm yakın zamanda, görenleriniz vardır belki...scooter üstünde adam gördüm, kafasında kask, ama bere gibi, yani kaskın çene kısmı adamın alnında!

Kaskı kafasına koymaya kadar gitmiş, ama yine takamamış, şapka misali duruyo dallamanın kafasında! çok gördüğümüz gibi koluna asmış olsa yine şaşırmayacam...ama bu nedir arkadaş?!
Kaskı kafanda öyle tutmak normal takıp gezmekten daha zor, daha zahmetli değil mi ama?

O söyledirleriniz kask değil adamlar inşaat bareti takıyorlar o dahada elzem konu..::sapka::

Röportaj ve resimleri gorelim artık arkadaşlar böyle güzel bir konu araya kaynamasin

Erzincan da da var onlardan :) Genelde 100 cc kullanıyorlar borazan gibi egzoz motorun vites değiştirme heyecanıyla üşümek akıllarına gelmiyor heralde .

Bugün bende bir chopperda ellerini üfleyerek ısıtmaya çalışan hafif ısıtıncada ara gaz verip sonra tekrar üfleyen Chopper apaçisi gördüm. Bi üflüyor bi gaz veriyor. İçimden ne gerzekler var şu dünyada demeden duramadım. Madem üşüyorsun eldiven al. Kırmızı ışıkta ara gaz verince ellerinmi ısınıyor psikolojik olarak be deli :)

Siz söyleyince aklıma geldi geçenlerde bende eldivenleri unutup çıkmışım.Işıklarda durunca ellerimi ısıtma isteği duydum.Dışarıdan bakınca beni de apachi sanmasınlar :)

Siz söyleyince aklıma geldi geçenlerde bende eldivenleri unutup çıkmışım.Işıklarda durunca ellerimi ısıtma isteği duydum.Dışarıdan bakınca beni de apachi sanmasınlar :)

Yok yok chopper altindaki mavi neonlari söylemeyi unutmuştum :) sizi bu kategoride tutamayız doğru olmaz :)

http://2.bp.blogspot.com/_S4WZcXcvdiQ/Sb1O5eCB4-I/AAAAAAAAB7A/R48h53l5Yp0/s400/fedakar-sucu-1820632605.jpg

şu meşhur resmi herkes biliyodur sanırım :)

fedakar-sucu-1820632605.jpg

İnsan üstü bir varlık :) Bu yetenek ancak bizde olur zaten.
Haberturk de kuzu taşıyan scooter görünce hayvana çok üzülmüştüm . Resmen poz vermiş . O işte yok artık dedirtecek cinsten bir fotoğrafçı tüm aile fertleri korumasız ve üstüne kesecekleri kuzu en baş köşede :)

ARKDAŞIM MOTORA BİNİYOSUN TABİKİ ÜŞÜYECEKSİN HELE BİDE BU MEVSİM arabayla motorsikleti karıştırıyosun galiba bide o kask sız ceketsiz binen arkdaşda motor öyle kullana kullana alışmışdır ... :cherry:

Motosikleti
Fazer8 abs

arada kaynatırız seni :) plaka verde apaçi sanmayalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar