üşümeden nasıl motor sürüyorlar???

Bence apaci leri ikiye ayirmak lazim bazi arkadaslarimiz maddi yetersizliklerden dolayi apaci kategorisine giriyor olabilirler , bazilari ise burda yazdiginiz gibi kisin ortasinda
sifir koruma soguk havalara ve hayatlarina meydan okuyorlar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence apaci leri ikiye ayirmak lazim bazi arkadaslarimiz maddi yetersizliklerden dolayi apaci kategorisine giriyor olabilirler , bazilari ise burda yazdiginiz gibi kisin ortasinda
sifir koruma soguk havalara ve hayatlarina meydan okuyorlar.
Şimdiye kadar tanıdıklarım hepsi zevk için apaçi olduklarını söylediler....
Ki doğru...
1000 liraya aldıkları cup lara 3000 lira harcayan tanıyorum... :)

F54

yaw şu konuya bi resim atında apache neymiş görelim:queen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Apache-Warrior.jpg

Motosikleti
Fazer8 abs
biraz konuyu renklendirsek mesela gördüğümüz elinde apaçhi resmi olan varmı :cherry:

Bingöl'de çalışrken, Ocak ayında gece dışarı çıkmışım, bir şey alacam, her taraf kar-kıyamet, donuyorum, 3-4 yaşında velet, ayak çıplak,altında don-üstünde fanila, şeker yiye yiye gidiyor :) Gündüz alışıktım ama gece vakti bile olunca "yuh artık" dedim...

ben bu konuya açıklık getireyim, apaçilerin hepsi yoğun jöle ile saçlarını arkaya yalatıyor.. buda hava sülkilasyonunu sağladığı için bir hayabusa edası ile rüzgarı yarıp geçiyorlar..

Sanılanın aksine soğuk hasta etmez. Tam tersi sıcak hasta eder...Soğuk algınlığı vesaire tam bir türk şehir efsanesidir bence :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Apaçi üşümez..
Apaçi yemez..
Apaçi içmez....
Motoruna yedirir... :queen:

Ne güzel bir konu açmışsın. Beyler söz bir gün bi apaçi çevirip röportaj yapıcam sizin için. bakalım nasıl böyle üşümeden her mevsim aynı üniforma ile gezebiliyolarmış..

Şimdiye kadar tanıdıklarım hepsi zevk için apaçi olduklarını söylediler....
Ki doğru...
1000 liraya aldıkları cup lara 3000 lira harcayan tanıyorum... :)
O kadar değil ama 1400 liraya sıfır aldığım cub'a 1000 lira harcadım :) Motor 9500km'de ciddi bi arızası da olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar