abi ne 1 km si adamlar aşmış artık ha bide şu koluna kask takanlar varya onlarda ayrı bi hava zaten şu saçları tarkanımsı serçenin yuva yapmasına müsait olan modellerbende mont,kask,eldiven vs... kullanıyorum.ilk 1 km titreyerek gittikden sonra vucut alışıyor sonra üşümeden devam...
abi ne 1 km si adamlar aşmış artık ha bide şu koluna kask takanlar varya onlarda ayrı bi hava zaten şu saçları tarkanımsı serçenin yuva yapmasına müsait olan modeller
Her an motordan inip apaçi dansı yapmaya başlayacak tiptekileri diyosun.. :flower:
benim motoru kaldırmaya pek bi niyetim yok açıkcası heleki motoru yeni almışken apaçilerle beraber sürmeye devam artık :cherry:Valla, bu hafta sonu ben de motoru çıkarıcam. Üzerimde sarkıtlar buz kütleleri, burun deliklerimde buzdan sanatsal bi çalışma ile eve dönersem bu sefer güldürmedi dersin :mrgreen:
Kış uykusu öncesi son bi tur yapayım.. Işıklarda kırmızıda durduğumda inip, ısınmak için apaçi dansı yaparım artık ben de ::haapppy:
ev yakın sayılır iş yerime o yüzdenBirden seni görür gibi oldum :mrgreen:
http://3.bp.blogspot.com/-aB0E2ZXQlzk/Tvb5_1iBgOI/AAAAAAAAAPI/naCBhGPytEI/s1600/file_.jpg
HahhahahahSabah yediğimiz rüzgar ile yüzümüzdeki ve beynimizdeki hücreler donuyor. Böylelikle yaşlanmayı kısa sürelide olsa durdurmuş oluyoruz.
abi sen çözmüşün işi diyecek laf yokBen apache yemini ettim. Kaskımın üstündeki saçıda her gün jöle ile dikip işe gidiyorum.
Sabah yediğimiz rüzgar ile yüzümüzdeki ve beynimizdeki hücreler donuyor. Böylelikle yaşlanmayı kısa sürelide olsa durdurmuş oluyoruz.
isveçli bilim kadınlarını getirip üzerimde test yapmalarını sağlayabilirsiniz. Gönüllü olarak denek olurum![]()
abi sen çözmüşün işi diyecek laf yok![]()
haklısın abi şaka maka harbi harbi soğuk bide bende ne hikmetse alışkanlık oldu kask olmadan binemiyorum acayip bişey oluyo hanım bile alıştı kapıdan beni uğurlarken kaskı almamı tembih ediyoryok be kardeşim, sabah kısa mesafe kasksız gideyim dedim de, soğuktan nereye gideceğimi unutuyordum.
Kuzey kutbundan 3 ayak getirsen o bile bu soğuğa dayanamaz. Kafatasının içi boş olan her yere gider gelir. :cat:
evet birde sen anormalmişin gibi kask takan adama cins cins bakmaları ayrı bi konuBizim buralarda da çokça olurlar bunlar, meşhurdur seyranbağlarının-esatın kuryeleri. Senin gördüklerin yine ağzı burnu yamulmuş. Buradakiler saçlar jöle/ıslak, ellerde cep telefonu, mesaj çekerek yokuş inmeler vs, vs, Anlatabileceğim şeyler değil. Ama garip olan hepsinin çok normal davranması...
buda güzeldiBunlar maya takvimine göre yaşıyor. 21.12.12 tarihinde öleceklerini sanıyorlar herhalde. :queen: