üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

Motosikleti
Honda pcx 2024 nardo gri :)
Yazlık eldiven sahibiyim. Dün ellerim resmen dondu. Kışlık eldivende olsa soğukta motor sürmek zevkli değil. Yağmurda hiç değil. 15 derece keyifli oluyor motor sürmek için ne üşüyorsun ne terliyorsun.

Motosikleti
Voge 250RR
Sizlerin mesajları görünce şaşırdım biraz benim motosiklet sayesinde 0'ın altına kadar eldivensiz ince eşofmanla sürebiliyorum üstüme sadece mont giyiyorum. Övünmek değil tabiki zaten elime dayanabilsem de vizörüm açıkken yüzüme çarpan buz gibi rüzgara dayanamıyorum henüz o kadar gelişemedim maalesef

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Uygun hava şartlarına göre uygun ekipman şart ama şu da bir gerçek ki bazı insanlar soğuğa karşı daha dayanıklıdır.

Motosikleti
yok:(
yün dede donu nedir arkadaş insan hiç testeron seviyesini umursamaz mı 😄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazlık eldiven sahibiyim. Dün ellerim resmen dondu. Kışlık eldivende olsa soğukta motor sürmek zevkli değil. Yağmurda hiç değil. 15 derece keyifli oluyor motor sürmek için ne üşüyorsun ne terliyorsun.
en ideal hava 15 derece ya bence mük mük

İçlik üzerine decathlon korumalı avcı pantolonlarından giyerseniz 0 dereceye kadar hatta belki daha bile soğuklarda çok güzel koruyor. Aslında biraz da hareketsiz kalmak üşütüyo insanı, kan dolaşımı yavaşladığı için sıcak kanla soğuk kan yer değiştiremiyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar