Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazlık eldiven sahibiyim. Dün ellerim resmen dondu. Kışlık eldivende olsa soğukta motor sürmek zevkli değil. Yağmurda hiç değil. 15 derece keyifli oluyor motor sürmek için ne üşüyorsun ne terliyorsun.
Sizlerin mesajları görünce şaşırdım biraz benim motosiklet sayesinde 0'ın altına kadar eldivensiz ince eşofmanla sürebiliyorum üstüme sadece mont giyiyorum. Övünmek değil tabiki zaten elime dayanabilsem de vizörüm açıkken yüzüme çarpan buz gibi rüzgara dayanamıyorum henüz o kadar gelişemedim maalesef
Yazlık eldiven sahibiyim. Dün ellerim resmen dondu. Kışlık eldivende olsa soğukta motor sürmek zevkli değil. Yağmurda hiç değil. 15 derece keyifli oluyor motor sürmek için ne üşüyorsun ne terliyorsun.
İçlik üzerine decathlon korumalı avcı pantolonlarından giyerseniz 0 dereceye kadar hatta belki daha bile soğuklarda çok güzel koruyor. Aslında biraz da hareketsiz kalmak üşütüyo insanı, kan dolaşımı yavaşladığı için sıcak kanla soğuk kan yer değiştiremiyo.