Üstünde sigara içilmemiş motor?

Sahibinden.com.'un 'detaylı arama yap' kısmında 'kelime veya ilan No' kısmına sigara içilmemiş yazın. Tam 12 tane motor ilanı var böyle.
Motosikletin üstünde sigara içilmemiştir diye.
Komik. Başka izahı varsa bilemiyorum...

Süper Moderatör (BBRR)
kız gibi motor yaz bak kaç tane çıkıyo...:)

bide neden çeneden açılır kask takıyoz .. rahat rahat tellendirelim diye dimi ama

Çeneden açılırla bile zor oluyo giderken sigara içmek :) Duruyoken de içmedim, giderken de içmedim motorda sigara, sırf ilanıma "üstünde sigara içilmemiş motor" yazmak için :p

O motorların üzerinde nargile içilmediğini kim garanti edebilir? Ya nargile içilmişse :silent: :mrgreen:

Arkadaşlar başlığa bakınca MT den biri beni kafaya alıyo zannettim :)) Benim ilana sıgara içilmemiş die yazmıştım ki değişiklik olsun die araba ilanlarında genelde öle yazıyor "Sıgara İçilmemiş " e yalanda değil bende sıgara içmiyorum !!! :cherry:

Arabada yazılması gayet normal. Sigara kokusu özellikle koltuklara siniyor ve koku oluşturuyor. Ya motorda?

o diil de ben motosikle üzerinde sürüş esnasında bira içen bile gördüm.amcam çevre yolunda gezınırken acmıs buzz gibi efes tombul şişesını sıkıştırmış bacaklarının arasına ufaktan demlenıyordu!!!!al sana bı canavar daha:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar