üsttekine iftira

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak watercolours varya anlatıyorum herşeyini tamam mı sonra bana kızma

bu water colours bir sucudur bir pejo 103 starı var.bu motorla kapkaççılık v.b. örnek olmayan davranışları yapıyo.ayrıca f 1 arabası sapığı.hehe:queen:

artık topic çığrından çıktı bir üsttekine iki üsttekine derken yakında millet hiç yazmamış olan birine bile iftira atıcak o derece yani:p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hani adı 5 tane x (xxxxx)olan arkadaşımız varya,internette gezinirken onun haberine rastladım polisler suş üstü yakalamış bu xxxxx z moto nun kasalarını soyarken yakalan mış resmi burda
kapi115.jpg
:queen:

seni gördüğüm ilkan ilkan olduğu biliyor ve seni sanki ilkan ki gibi adını mıh gibi..kem kümmm........

bende numanın erkeklerle alem yaparken çekilmiş fotolarını koyucam azzzzzzz sonra:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
xxxxx sen bittin sana öyle bi iftira atacamki hayatın boyunca unutamayacaksın...:queen:

NUMAN NE YAZIP DURUYORUM BEN? İFTİRA YAZAMIYOSAN YAZMA BURAYA!!!
bağırttırdın beni sonunda ya.

watercolours itiraf.com da platoniKİM bölümüne yazı yazıyo
:queen: :queen: :cherry:

vlad1462' Alıntı:
başka sitelerde görmüş olabilirsiniz.bende gördüm ve dedimki bizde niye olmasın.ve bu eksiğimizi kapatmak için kolları sıvadım.:queen: yapacağınız şey gayet basit.Bİ ÜSTTEKİ KULLANICIYA TERBİYE sınırları içerisinde gönül rahatlığınca iftira atmak.eminimki pek zorlanmıyacaksınız:queen:

ve ilk olarak kendimi feda ediyorum:salut:

ben de topiği terkediyorum. zaten bir süredir yazmıyodum buraya. iftira atın demiştik, küfüre, bel altı laflara dönüştürdünüz. bol bol flood yaparak forum kurallarına uymadınız.

hayrını görün..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar