üsttekine iftira

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: olcan şizofrenidir kendini tavuz kuşu zannediyo (zaten resimdende anlaşılıyo,nedir o arkadaki kuyruk)

Super Moderator
numan unutkan, milleti de kendi gibi unutkan sanıyor, aynı şeyi yazıp duruyor...

olcan beceriksizin önde gidenidir zaten milletin iftiralarını tekaralıyo aynı zamanda bişeyde üretemiyo...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sgt_phoenix bir telefon sapığıymış....:cat: :queen:

watercoloursun sadece pinokyo bisikleti var...motor falan yok elemanda...ama maşallah yılların motorcusu beyefendi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sgt_phoenix te sakalı bırakın bi tane kıl bile yokkk..:queen:

a kendini webmaster zannediyo ondanda acısı bide team zannedio anlıycağınız numan çok kişilikli şizofreni yane..(feci iftira attım 3 tane üstüste)

sgt_phoenix 200. mesaja göz dikti.
mete_han, bi üste, bi üste. araya iki kişi girmiş, sen bana sallıyon hala. muhahaha.

Super Moderator
watercolours' Alıntı:
mete_han, bi üste, bi üste. araya iki kişi girmiş

watercolours Türkçe'nin yanında matematik öğretmenliği de yapıyor...
Bana da bir öğretse şu sayı saymayı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
watercolours sokak aralarında dolaşan mobiletli bir magandadır,ayrıca mobiletiyle kap kaç v.b. şeyleri yapmaktadır.FBI tarafından aranmaktadır...:queen:

numan_tas orta okuldan beri kızların eteklerinin altına kızkaçıran atmış ve birçok türk kızının telef olmasına sebebiyet vermiştir.Kendisi en son nikaraguada bi ormana terkedilmiş olarak bulunmuştur.Gelen muhabirlere vahşice yaklaşan numan_tas eline geçirdiği herşeyi ölüm silahı haline getirmekten zevk aldığını belirtti.Kendisinin KGB tarafından kırmızı bültenle arandığı iddia ediliyor....

numan sitesinde korsan çizgi filmler dağıtıyor. inanmayan baksın.
numan, fbi beni yardım dilenmek için arıyor, puhahaha.
olcan, 164 ilen 167. mesaj arasında kaç mesaj var say bakim olcan. parmak saymak yok ama. akıldan. muhahaha.

Forumdan Uzaklaştırıldı
watercolours kızların korkulu rüyası gece kızların yanına gitip işi bitiriyomuş ...:queen:

Son anda aldığım bi bilgiye göre Numan zaten ortaokula gidiyormuş.O zaman tüm yasadışı işlerini anasınıfından beri yaptığını belirtmek istedim.

numan'ın kafası 14 yaşında bu işlere çalışmaya başlamış bile. 5 yıl sonra kızlarınızı eve kapatın.
olcan, iftira atacan iftira. bi de gauss mezarında ters dönmüştür sayende.

Forumdan Uzaklaştırıldı
-CRiminAL-' Alıntı:
numan_tas orta okuldan beri kızların eteklerinin altına kızkaçıran atmış ve birçok türk kızının telef olmasına sebebiyet vermiştir.Kendisi en son nikaraguada bi ormana terkedilmiş olarak bulunmuştur.Gelen muhabirlere vahşice yaklaşan numan_tas eline geçirdiği herşeyi ölüm silahı haline getirmekten zevk aldığını belirtti.Kendisinin KGB tarafından kırmızı bültenle arandığı iddia ediliyor....

abi süper sin yaaaaaa :queen: :queen: gülmakten ölüyorum...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar