üsttekine iftira

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
başka sitelerde görmüş olabilirsiniz.bende gördüm ve dedimki bizde niye olmasın.ve bu eksiğimizi kapatmak için kolları sıvadım.:queen: yapacağınız şey gayet basit.Bİ ÜSTTEKİ KULLANICIYA TERBİYE sınırları içerisinde gönül rahatlığınca iftira atmak.eminimki pek zorlanmıyacaksınız:queen:

ve ilk olarak kendimi feda ediyorum:salut:

Son düzenleme:
bu water varya: yorum yapmaya bile gerek duymuyorum:mrgreen:eek: derece pis bi insandır

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
watercolours' Alıntı:
bu vlad hiphop ve rap dinler. sagopo'ya bayılır.
yuh be.vur dedik öldürmüşün.kavgada söylenmez okadarı:queen:

bu 5x varya.alemcinin keşin tekidir.bayram seyran demez çeker kafayı.sonrada gözünü masum kurbanlıklara diker.kirli emellerine alet eder.öyle bi mahlukattır kendisi

Son düzenleme:
bu les var ya, procesi için finansörlerden aldığı paraları karı ve kızlarla, hatta bazen erkeklerle yeyip bitirmiştir.

vlad1462' Alıntı:
yuh be.vur dedik öldürmüşün.kavgada söylenmez okadarı:queen:

bu 5x varya.alemcinin keşin tekidir.bayram seyran demez çeker kafayı.sonrada gözünü masum kurbanlıklara diker.kirli emellerine alet eder.öyle bi mahlukattır kendisi
yani vlad sana oha deme hakkımı kendimde saklı tutuyorum yani asıl sen öldürmüşsün vur deyince:queen:

madem öyle işte böyle:
bu les le water sevgili değildir:queen:

5x o kadar alemlere akmasına rağmen asosyal insanın tekidir.:queen:
içip içip sızar, sora da hiçbi şekilde iş bağlayamaz:queen:

bu yukardakiler varya hepsi çok iftiracı insanlardır:queen: :mrgreen: :queen:

Watercolours bisiklet kullanmayı 7 yılda öğrendiği için motosiklete geç başlamıştır, şu anda da tam süremediği için motorunda arka tekerlere bağlı ekstra 2 küçük emniyet tekeri bulunmaktadır.5 yıl sonra alışırsa onları çıkarmayı planlıyor. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar