fireblade1 Katılım 23 Haz 2008 Mesajlar 376 10 Eyl 2008 #322 tesadüfen ve mecburen kelimelerini kırmızı yazmasını:queen:
nonsleep Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 264 10 Eyl 2008 #326 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ezqi' Alıntı: Ben sana yazmamıştım yanlış anlama aynı anda yazdık sanırın Genişletmek için tıkla ... yoksam benı beenmıyormusun :queen: ast1 ını
Ezqi' Alıntı: Ben sana yazmamıştım yanlış anlama aynı anda yazdık sanırın Genişletmek için tıkla ... yoksam benı beenmıyormusun :queen: ast1 ını
mezit Katılım 8 Ocak 2008 Mesajlar 3,327 11 Eyl 2008 #334 bence bu konu kitlenmeli aynı kişiler arasında dönmeye başladı anlamadığımsa aynı forafa bakıp daha ne çıkartılıyor
bence bu konu kitlenmeli aynı kişiler arasında dönmeye başladı anlamadığımsa aynı forafa bakıp daha ne çıkartılıyor
erdincpolat Katılım 22 Ağu 2007 Mesajlar 1,175 11 Eyl 2008 #335 ben beğenmediğim şeyi yazmak istiyorum üsteki arkadaşın yorumunu begenmedim
RmzN Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 247 11 Eyl 2008 #337 erdincpolat' Alıntı: ben beğenmediğim şeyi yazmak istiyorum üsteki arkadaşın yorumunu begenmedim Genişletmek için tıkla ... :cat: :mrgreen: :cat: :mrgreen: :cat: Süper..! Burda Mantık Aramak niye ki ? Maksat muhabbet değiL mi ? Neyse.. Devam EdeLim BU KOnuya Abone oLuşunu
erdincpolat' Alıntı: ben beğenmediğim şeyi yazmak istiyorum üsteki arkadaşın yorumunu begenmedim Genişletmek için tıkla ... :cat: :mrgreen: :cat: :mrgreen: :cat: Süper..! Burda Mantık Aramak niye ki ? Maksat muhabbet değiL mi ? Neyse.. Devam EdeLim BU KOnuya Abone oLuşunu
Ezqi Katılım 6 Eyl 2008 Mesajlar 105 11 Eyl 2008 #338 Allahallah abone yaptı beni Sanki sen çıkıyosun bu konudan da bana abonesin diyo :cherry: Nickinin R ve N Harfini büyük yapışını :cherry:
Allahallah abone yaptı beni Sanki sen çıkıyosun bu konudan da bana abonesin diyo :cherry: Nickinin R ve N Harfini büyük yapışını :cherry:
mezit Katılım 8 Ocak 2008 Mesajlar 3,327 11 Eyl 2008 #339 Dahayeni Bişeyler Bulursak Daha Bi Farklı Olur Kanatindeyim Yoksa Kimseyi Eleştirme Tarafında Değilim YANLIŞ ANLAŞILMASIN LÜTFEN
Dahayeni Bişeyler Bulursak Daha Bi Farklı Olur Kanatindeyim Yoksa Kimseyi Eleştirme Tarafında Değilim YANLIŞ ANLAŞILMASIN LÜTFEN