ustamıza soralım

kıymetli arkadaşlarım, sayın moderatörlerim, değerli site yöneticilerim ve forumumuzun güzide izleyicileri;

forumumuz için, özellikle teknik konularda danışabileceğimiz bir motosiklet ustamız olamaz mı acaba?

forum içerisinde bizler genellikle kullanılan motosikletin sorunlarını yine aynı motosikleti kullanan arkadaşlar ile paylaşarak çözmeye çalışıyoruz. ancak, bu bazen çok yetersiz kalıyor ve kendi içimizde çözümleri üretemiyor olabiliyoruz. bu anlamda çok daha teknik tecrübeli olan, bir çok motosiklet kullanmış ve hali hazırda motosiklet ustalığı yapan, elektrik aksamından iyi anlayan bir ustamız olsa, topiklerde çözülemeyen sorunlar kendisine mail ile iletilse.. bu ustamız gerekli gördüğü soru ve cevapları forum içinde "ustamıza soralım" gibi bir başlıklı bir topikte yayınlasa ve bu topik sürekli anasayfa üzerinde link olarak dursa nasıl olur?

malum olduğu üzere, genellikle oto forumlarında yada oto dergilerinde böyle bir uygulama vardır. muhtemelen de ücreti ödeniyordur bu ustanın. ancak, forumdaki katılımlar gönüllülük esasına dayandığı için, bu konuda nasıl bir çözüm olur belki de site yöneticilerimiz bu konuda yardımcı olabilirler. sponsorlar ile bu işe bir çözüm bulabilirler.

belki de bu fikir daha önceden ortaya atılmış ve uygulamaya konulmamıştır. eğer böyle ise, gerekçelerini de öğrenmek isterim.

kıymetli arkadaşlarım, sayın moderatörlerim, değerli site yöneticilerim ve forumumuzun güzide izleyicileri! lütfen böyle bir uygulamayı destekleyiniz..

Uye sayisinin bu kadar cok oldugu bir siteye o adami getirirmeniz icin motor ustasi olmasi haric yani zamanda steno klavye kulanabilme yetenegi olmasi lazim.Inanin adamin parmaklari patlar sorulari cevaplamak icin:)

muhteşem bi fikir ama 1 ustayla bu iş yürümez adam yerişemez çünkü

Arkadaşlar yazdığınız özelliklerin tümü bana uyuyor ancak işler bütün zamanımı alıp götürüyor. Fırsat buldukça topicleri okuyup arkadaşlarıma çözüm üretmeye çalışıyorum. Zamanım elverdiği sürecede sorunlarınızla ilgilenmeye hazırım.

arkadaşlar, bir hatırlatma yapmak istiyorum;

böyle bir arkadaşın aynı zamanda bir bilgisayar bilen biri de olması gerektiği doğrudur. yalnız ben her soruyu cevaplamalı demek istemedim. ilk mesaj tekrar okunursa, daha iyi anlaşılacaktır. kısaca tekrar hatırlatayım:

sürekli girdiğimiz topiklerde sorunlarımıza çözümler üretilemiyor ise, bu durumu bu ustaya soralım. bu ustamız, eğer gerekli görürse kendi ile ilgili topikte bunun hem sorusunu, hem de cevabını yazsın demek istedim.

ama bir sorun daha var, üye sayısı gerçekten çok. bu sevinilecek bir durum. böyle olunca, benim önerim her ne kadar çok az bir soruyu ilgilendiriyor olsa da, aslında gerçekten çok zaman alacağı kesin.

o zaman obkavi'nin dediği gibi, 1 ustayla bu işi yapamayacağız gibi. bu durumda gönüllü bir çok ustamız olmalı. onlar burda fırsat buldukça yanıtlarlar.. evet bu daha iyi bir fikir.

ama, bu ustalarımızı nerden ve nasıl bulacağız. gerçi ilk ustamızı bulmuş gözüküyoruz; "ALTAN USTA" sizleri görmekten memnun olacağız.

sayın site yöneticilerim. lütfen olaya müdahil olunuz...

Sponsor bir servisin uzmanı bizlere full mesai değilde belli periyotlarda aktif olarak yardım edebilir.

Süper Moderatör (BBRR)
böyle biri var makine her türlü mekanik soruyu cevaplar ...pm atarak bilgi istemeniz mümkün ama her marka motor hakkında kapsamlı bilginin tek bir kişide olması çok zor... avukatlık işine gelince zaten adamlar bu işten para kazanıyo yani biravukatın davaya girmesine gerek yok danışmanlık yapması bile ücrete tabi ...biz sadece reklam gelirleri ile ayakta duran bir yapıyız ..eğer ücretli abonelik sistemi olsa bu gibi danışmanlık hizmetleri için anlaşmalar yapılabilir. kaldıki bu tip sitelerde bile bu hizmet yok...

makıne abıye nasıl ulasacaz msn ı varmı benım yardıma ıhtıyacım var:salut:

ALTAN MOTOR' Alıntı:
Arkadaşlar yazdığınız özelliklerin tümü bana uyuyor ancak işler bütün zamanımı alıp götürüyor. Fırsat buldukça topicleri okuyup arkadaşlarıma çözüm üretmeye çalışıyorum. Zamanım elverdiği sürecede sorunlarınızla ilgilenmeye hazırım.

hay yaşaa beh...:rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi bastırın parayı,getirin onno ustayı siteye.cevaplasın sorularınızı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar