- Konu Yazar
aklımda olan bir iki model var
Kymco agility city 125
Kymco süper 8
Honda spacy 100
bu üç motora bakıyorum daha önceden motor sürmüşlüğüm var eşin dostun scoterini alıp gezioduk falan ama şimdi iş kendimize almaya geldi
hemen balıklama atlamayaym dedim hangisini alsam beni yedek parça bakım yakıt yönünden mutlu eder
Şüphesiz en yakışıklı aralarında en yakışıklısı super8
gönül ondan yana ama benim için ilk olay yakıt ve yedek parça bakım maliyeti ortalama yılda 10-12 bin km yaparım diye tahmin ediyorum ve yılda 1 kere ankaradan bursaya bursadan ankaraya gidebilirim diye düşünüyorum
şimdi bu modellerden hangisi beni en çok mutlu öder vereceğim paranın hakkını veriri
2011-13 model ikinci elbi motor alacağım internette ortala 3000-3500tl arası fiyatlara bu söyediğim motorlar var
başka marka model öneriside alabilirm sym kymco ya eş değer bi motor diye biliyorum ondada bu ayarlarda motor olabilir
Konuma cevap veren bilgi paylaşan herkese şimdiden teşekkürler
Kymco agility city 125
Kymco süper 8
Honda spacy 100
bu üç motora bakıyorum daha önceden motor sürmüşlüğüm var eşin dostun scoterini alıp gezioduk falan ama şimdi iş kendimize almaya geldi
hemen balıklama atlamayaym dedim hangisini alsam beni yedek parça bakım yakıt yönünden mutlu eder
Şüphesiz en yakışıklı aralarında en yakışıklısı super8
şimdi bu modellerden hangisi beni en çok mutlu öder vereceğim paranın hakkını veriri
2011-13 model ikinci elbi motor alacağım internette ortala 3000-3500tl arası fiyatlara bu söyediğim motorlar var
başka marka model öneriside alabilirm sym kymco ya eş değer bi motor diye biliyorum ondada bu ayarlarda motor olabilir
Konuma cevap veren bilgi paylaşan herkese şimdiden teşekkürler