Ustalardan Yardım! Hangisinden Almalıyım???

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ne kadar tanıdık bir başlık değil mi :mrgreen:

Evet gerçekten hanigisini alacağıma karar veremedim, belki anlıyan birileri çıkar diye sizlere sorma ihtiyacı hissettim.

İş icabı bir panelvan ihtiyaç duydum ve almaya karar verdim.

Mitsubishi L 300 de karar kıldım dayanıklılık ve uzun ömür konularından dolayı.

Ama kulaktan dolma olarak L 300'ün Hyundai H 100 den daha çok yakıt harcadığını duydum.

Net olarak bilenlerden kullananlardan yada emin kişilerden duyanlardan yakıt konusunda bilgiye ihtiyacım var.

H 100 ne kadar yakar?

L 300 ne kadar yakar?

Başlığın geyik olduğu aşikar ama lütfen dozajı aşıp başlığı battal etmeyelim :p

Bir yaşıma da girdim sayende Eyong...:mrgreen:

Kıryıl düşünsen hiç aklıma gelmezdi modun ,hemde süper modun bu soruyu soracağı..:p

Panelvanla Fazeri gezdirecem hava aldıracam deme sakın..:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İkisinden de vardı ve uzun süre kullandım.

Hyundai'ın sürüşü daha konforludur, içi de ama satarken inanılmaz değer kaybeder, motoru cart curt biter, yolda gidişi pek stabil değildir, kendini yol dışına atma eğiliminde olan çirkin bişi. Yakıtı emer yalar yutar.

Mitsubishi L100 kamyon gibidir, hatta tekere taş gelince pervane gibi dönen direksiyonu neredeyse kolumu kırıyordu, tangur tungur gidersin ama gidersin, arıza masraf vs. çıkarmaz ikinci el fiyatları kafasına göre gezmez oynamaz. Yakıtı koklar.

Benim tavsiyem L100 olur.:cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
aye

L 100 derken dalga mı geçiyon :) (öyle küçük bir model vardı yanlış hatırlamıyorsam)

Yoksa L 300 mü demek istedin.

Şimdi ikisinide kullandım çok iyi tanırım, L 300 daha az yakar mı diyorsun? Senin lafını referans alabilirim çünkü.

bildiğim kadarıyla l 300 her iki tarafındada kapısı var ve yükleme boşaltma sırasında çok işe yarıyor.:cat:

abi başka seçenek yokmu ford transit peugeot boxter gibi ? illede uzakdoğulu olsun mu istiyosun?

Başlığın geyik olduğu aşikar ama lütfen dozajı aşıp başlığı battal etmeyelim :p

Moderator konusu kilitletmek her kula nasip olmaz , bakalım nasıl bi duyguymuş :queen::queen:
işin şakası , bunlar hakkında bilgim yok ama bu konuda tek bildiğim Hyundai Starex'in yakıtının çok fazla oldugu.gereksiz bilgi ama yazayım dedim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kapıcı abi sana şöyle bişey tavsiye etsek..:queen::queen:

Mitsubishi derim :cat: Yine araştır bak piyasaya.Kullanmadım ama en azından kullananlardan biliyorum.Ve ne hikmettir bilinmez hyundai sanki takla atmak için yada arkası yolda gezsin diye yapılmış. (Allah korusun kazadan beladan) Mitsubishi nin tek dezavantajı yine bildiğim kadarıyla direksiyon şikayeti.Çok sert olduğunu duydum.Umarım en sağlıklısı,en güzeli olur.Herşeyden önce kazasız belasız sürüşler.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar