http://img600.imageshack.us/img600/5715/adszuwjb.png
188 veya 189 yazıyor üstat :cat:
http://img600.imageshack.us/img600/5715/adszuwjb.png
Tam bir magandalık
Adam şerit değiştirmek için aynasına bakacak kimse yok, sinyalini veörneği... rip geçerken arkadan güm !
Sonra vay efendim aynasına bakmadı da, bizi görmüyolar da bıdı bıdı.
Ulan ayı ! Senin hangi ara görecek adam. Motorun sesini duyarsa ne ala.
Nerdeyse tüm motorcuların bildiği bir AYE örneği var.
Hızlı değillermiş 160 la viraja girince su birikintisi çıkmış karşılarına ondan düşmüş :santa:
Arkadaş 160 tan bahsediyoruz, virajdan, sonunu görmediğin bir yoldan bahsediyoruz.
Olan 1 yaşındaki bebeğine oldu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayıptır sorması siz kimin tarafındasınız otomofil kullanıcılarının mı yoksa bizim tarafımızdamısınız ( İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ) ?
Motorcu olupta hem motorlaramı hak vermek gerekli ? Bu yazıyı neye istinaden yazdınız ?
Ayıptır sorması siz kimin tarafındasınız otomofil kullanıcılarının mı yoksa bizim tarafımızdamısınız ( İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ) ?
MotorKafa abimiz videodaki üstadlarımıza maganda dediği için bu lafı dedim/ Videodaki üstadları yeni başlayan apaçi çinçi arkadaşlarla karıştırdı herhalde onlar nerde ne zaman hangi hızla gideceğini iyi bilen bilgili kişiler. Motorcu olupta tabiki motorcuya hak vericem tabi o motorcuysa koruması tamsa hak vericem tabiki.
Motorcu diye, 300 le giden, makas atan birisine hak mı vereyim ?
O sırada arabanın biri dokunsa, 1 km öteden beynini toplarlar o adamın.
Sonra araba sürücüsü nezaretlerde, mahkemelerde, hapislerde sürünsün. Oldu mu ?
O adamın suçu ne ?
Kask takıp, tulum giyip, 1000 lik motora binmekle olmuyor bu işler.
Beyin lazım önce.
Nerede hangi hızla gideceğini bilen adam o yolda 300 le gitmez.
Vay be arkadas , su bonus kafaya bile hak verip begenecegim basliklari gordum ya gozum acik gitmez artik. Bu arada Ahmet Kalayci kardesimin "ustadlar " diye bahsettigi arkadaslari otoyol disinda soyle asfalti temiz bol virajli bir yolda gormeyi cok isterdim.![]()