Usta ya da servis önerisi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Aldığımdan beri servise götürürdüm fiyat bilgisi aldım 12 bin bakım için sadece yağ ve şanzıman yağı için 1500 tl fiyat bilgisi verdi.
E kitapçıkta yazanlar içinde ortalama fiyat bilgisi istiyorum dedim o bakınca belli olur diyor e bakmıyorsun ki memnun musun diye soruyor, memnunumda belki buji değişmeli işte kitapcıkta değiş diyor değişsene kardeşim niye bana memnun musun diye soruyorsun, memnunum zaten o zaman yağ da değişmeyelim neyse.
Düzgün bakımını yapan usta ya da servis önerisi istiyorum avrupa yakasındayım.
@Nikkfurie abi senden de tavsiye istiyorum zaten aynı yerde oturuyormuşuz sende de bi ara sym varmış, özelden de yazabilirsin burdan da şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben usta milletine giderken tüm gerekli parçaların toparlanıp ustaya "bunu bunu yap, şunu şunu ayarla, bir de buraları kontrol et" demeyi daha sağlıklı buluyorum.

Ben usta milletine giderken tüm gerekli parçaların toparlanıp ustaya "bunu bunu yap, şunu şunu ayarla, bir de buraları kontrol et" demeyi daha sağlıklı buluyorum.
Abi bir tarafi yaparken diger tarafi bozmasinda baska birsey istemem,ustalarin geneli tepesinde duran musteriden hoslanmaz,birak 4-5 saat sonra al olayi var.

hatta bazilari seni biraz isten anlayan gorurse yaa abi sen baska yere yaptir veya isler yogun diyip basindan salliyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Abi senin yöntemde güzelmiş parçaların bozulmaya,yıpranmaya yakın olduğunu görerek anlamak gerekli onuda youtubeden chatgptden çözeriz gibi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi senin yöntemde güzelmiş parçaların bozulmaya,yıpranmaya yakın olduğunu görerek anlamak gerekli onuda youtubeden chatgptden çözeriz gibi
Aslında profesör olmaya gerek yok, bakım kitapçığında bir parça için değişim km.si verilmişse değiştirip kafayı rahatlatmak en doğrusu. "Bu daha gider, idare eder" mantığına pek güvenmemek lazım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aldığımdan beri servise götürürdüm fiyat bilgisi aldım 12 bin bakım için sadece yağ ve şanzıman yağı için 1500 tl fiyat bilgisi verdi.
E kitapçıkta yazanlar içinde ortalama fiyat bilgisi istiyorum dedim o bakınca belli olur diyor e bakmıyorsun ki memnun musun diye soruyor, memnunumda belki buji değişmeli işte kitapcıkta değiş diyor değişsene kardeşim niye bana memnun musun diye soruyorsun, memnunum zaten o zaman yağ da değişmeyelim neyse.
Düzgün bakımını yapan usta ya da servis önerisi istiyorum avrupa yakasındayım.
@Nikkfurie abi senden de tavsiye istiyorum zaten aynı yerde oturuyormuşuz sende de bi ara sym varmış, özelden de yazabilirsin burdan da şimdiden teşekkürler.
Senin motor güzelmiş. Ahmetbey'den Çakıllı köyündeki Çınaraltı'na kadar peşinden sürmüştüm, hacmine göre gayet güzel gidiyor. 🧿

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar