- Konu Yazar
Bu gece üsküdar sahildeki çeşmenin orda yaptıgım ufak kaza.
Ben beykoz harem istikametinde giderken bir '' volkswagen transporter vip'' araç yolu ortalamış vaziyette aynı istikamete gidiyordu (saat 9:45) bende dogal olarak 2. viteste sol tarafından sollamaya geçtim,birden bire adam %80 sola kırdı belliki hem dalgın hemde beni görmedi (uzunları yaktım+sis lambaları açık)bende kaçacak yerim kalmadıgı için dengeli bi şekilde sol arka kuyruktan ön şöför kapısına kadar direksiyon topuzu (sağ taraf),ön koruma barı (sağ taraf) ile aracı çizdim ve biraz kabortada göçüklük oldu durdum.
+Abicim senin aracına fabrika sinyal taktırmadımı dikiz aynası taktırmadımı?
-Kardeşim kusura bakma yabancısıyım buranın.
+Yok abi ne kusuruda bi baksan arada göreceksin şu motorcularıda ah işte bakmıyorsunuz...
-Neyse sende bi şey varmı kardeş?
+Yok abi bende bi şey savulasın.
-''mırıldanıyor'' Off arabanın anası s*.... babam öldürecek.
+Abicim yoksa bi şey ben gidiyom ALLAH beterinden sakınsın.
-Yok kardeşim yok tekrar kusura bakma.
+Hadi ALLAHA emanet.
Konuşma bu şekildeydi kendide suçlu oldugunu bildigi için bi tartışma yaşanmadı.
Neyse herkeze hayırlı geceler okuyanlara teşekkür ederim...:king::king:
Ben beykoz harem istikametinde giderken bir '' volkswagen transporter vip'' araç yolu ortalamış vaziyette aynı istikamete gidiyordu (saat 9:45) bende dogal olarak 2. viteste sol tarafından sollamaya geçtim,birden bire adam %80 sola kırdı belliki hem dalgın hemde beni görmedi (uzunları yaktım+sis lambaları açık)bende kaçacak yerim kalmadıgı için dengeli bi şekilde sol arka kuyruktan ön şöför kapısına kadar direksiyon topuzu (sağ taraf),ön koruma barı (sağ taraf) ile aracı çizdim ve biraz kabortada göçüklük oldu durdum.
+Abicim senin aracına fabrika sinyal taktırmadımı dikiz aynası taktırmadımı?
-Kardeşim kusura bakma yabancısıyım buranın.
+Yok abi ne kusuruda bi baksan arada göreceksin şu motorcularıda ah işte bakmıyorsunuz...
-Neyse sende bi şey varmı kardeş?
+Yok abi bende bi şey savulasın.
-''mırıldanıyor'' Off arabanın anası s*.... babam öldürecek.
+Abicim yoksa bi şey ben gidiyom ALLAH beterinden sakınsın.
-Yok kardeşim yok tekrar kusura bakma.
+Hadi ALLAHA emanet.
Konuşma bu şekildeydi kendide suçlu oldugunu bildigi için bi tartışma yaşanmadı.
Neyse herkeze hayırlı geceler okuyanlara teşekkür ederim...:king::king:
paint terkim bu arada :cherry: ---