herkese tekrar merhaba.... yokluğumu hiç aratmayan, topiği belli aralıklara güncelleyen dostlara teşekkür ederim... 6 Haziran akşamı yapılacak olan yuva ziyaretimiz daha önceki ziyaretlerden farklı... 6 Haziran akşamı aslında biz
MİSAFİRİZ... Çocuklar yılsonu gösterilerini yapıyor ve bizlere ufak tefek yiyecekler ikram ediyorlar.. Bu bir organizasyon değil, ancak gene de içeriye beraber girmek için derim ki
yuvanın sokağının başında buluşalım 18:45 ile 19:00 arası ve beraberce giriş yapalım yuvaya... Bilmeyenler için tekrarlayalım yuva
ÜSKÜDAR DOĞANCILAR YOKUŞUNDA KIZILAY IN KARŞISI, SOKAĞIN BAŞINDA MEHMET GÜZELLİK SALONU var.. 6 Haziran akşamı yuvada kalan çocukların yaz tatili yapabilmesi için nakit bağışta bulunacak arkadaşlar bağış yapabilirler... toplu bir bağış yaparsakta makbuzu sitede yayınlamayı düşünüyorum.. Orada görüşmek üzere...
merhabalar aranıza yeni katıldım ve böyle bir organizyona dahil olduğunuzu görünce iyiki bugün katıldım dedim kendime ve bende kesin 6 haziran sizlere katılacağım....bizde bayramlarda lösemili çocuklara destek oluyoruz..çok güzel ihtiyacı olan çocukların yüzlerini güldürmek..
bu arada öncesinden bir yerde buluşulup mu oraya gidilecek oradamı buluşulacak hangi saatte..? acaba yazıyorda benmi göremedim..
bu arada fırsatı yakalamışken ekteki siteleride isteyen incelesin :
www.losev.org.tr ,
www.kardesinisec.com
Dostum bayram öncesi lösemili çocuklarla ilgili olarak sende sitede topik açar ve bizlere de özelden mesaj atarak topiğin linkini gönderirsen eminim ki MT olarak seni yalnız bırakmaz, elimizden geldiği kadar bizlerde destek veririz.