üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumu....

inan orada olmayı çok isterim...:pale:

Sizi yürekten kutluyorum..:rendeer:
Elimden geldiğince birşeyler yapacam tabi..:wiinkk:

Onlar bizim geleceğimiz..:cat:

şu topiği bir güncelleyelim.. bakarsınız çocuklara bir faydası olur :):silent::cherry:

ne demek dostum... kendini üzmeden karınca kararınca ne yapabilirsen.. temmuz ayının ortası gibi gideceklermiş, o zamana kadar vaktimiz var. desteğin için onlar adına teşekkür ederim..

Şöle bir gelebileceklere baktımda ; hanedan12, oglumveben, delipoyraz, darkdiamond, sstek, desperadost, loft... kaçmaz bu akşam:wiinkk:
usta benim orda dostdark kı göresim gelir anladın sen onu :rendeer::rendeer::rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla güncel diyelim günçel olsun:cherry:

ona da bir kuş haberi uçururuz.. ama en son ankaradaydı... umarım aramızda olurr... gerçi o ::sefereee yoksa gelmem der ama :cherry::cherry: bi şansımızı deneriz.
hem gülcel olsun hemde herkeze selam olsun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sürprizlerle dolu bir gece bizi bekliyor ve tarih gene ilerlemiyor... bunu da her ziyaret öncesi yaşıyorum... Hadi günler geç artıkkkk :pale::pale:

valla güncel diyelim günçel olsun:cherry:

6 haziran akşamı işin olmazsa senide aramızda görmek mutluluk verir...

Son düzenleme:
sürprizlerle dolu bir gece bizi bekliyor ve tarih gene ilerlemiyor... bunu da her ziyaret öncesi yaşıyorum... Hadi günler geç artıkkkk :pale::pale:

6 haziran akşamı işin olmazsa senide aramızda görmek mutluluk verir...
günler geçicek ve hep beraber ordayız inş :rendeer:

herkeze bu topikten günaydın :rendeer:

Son düzenleme:
bu topikte iyi şeyler oluyor alakanızı eksik etmeyin onlar bizim gelecehimiz güncellllllllllllllllll:rendeer:

6 Haziran akşamı herkezin işi var galiba.... :salut::salut::salut:

gelmek isteyenleri bekliyoruzzz:cat:

kesin oradayım kardesım.bu sefer olmaz gelmemezlık.ımkanım elverdıgınce .gerekırse cebımızdekının hepsını verırız.

yuvaya nakit yardımı yapmak isteyen arkadaşlar mümkünse yardımlarını yuvada makbuz karşılığı yapsınlar...

Ve umarım deal ve denizin_kızı nı o akşam aramızda görmek mümkün olur.. :rendeer:

yuvaya nakit yardımı yapmak isteyen arkadaşlar mümkünse yardımlarını yuvada makbuz karşılığı yapsınlar...

Ve umarım deal ve denizin_kızı nı o akşam aramızda görmek mümkün olur.. :rendeer:

orada olmamak için hiç bir neden yok ama orada olmak için çok neden var. umarım en faydalı olacağım şekilde geleceğim görüşmek dleğiyle:)

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
niye bu topihi güncellemiyor arkadaşlar neyse ben güncel diyim:rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
niye bu topihi güncellemiyor arkadaşlar neyse ben güncel diyim:rendeer:

Son düzenleme:
merhabalar aranıza yeni katıldım ve böyle bir organizyona dahil olduğunuzu görünce iyiki bugün katıldım dedim kendime ve bende kesin 6 haziran sizlere katılacağım....bizde bayramlarda lösemili çocuklara destek oluyoruz..çok güzel ihtiyacı olan çocukların yüzlerini güldürmek..

bu arada öncesinden bir yerde buluşulup mu oraya gidilecek oradamı buluşulacak hangi saatte..? acaba yazıyorda benmi göremedim..

bu arada fırsatı yakalamışken ekteki siteleride isteyen incelesin :

www.losev.org.tr , www.kardesinisec.com

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar