üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumu....

Sevgili MT üyeleri... biliyorsunuz ki her sene İstanbul MT önderliğinde diğer illerimizdeki kardeşlerimizinde desteğini alarak Üsküdar daki çocuk esirgeme kurumuna hem ziyaret yapıyoruz hemde bütçemizin yettiğince çocuklara destek oluyoruz...

Yuva Müdüründen bir mail aldım ve bunu sizinle aynen paylaşmak istiyorum...

Yardım yapmak isteyen arkadaşlar banka hesap numaralarını kullanabildiği gibi benimle de irtibata geçebilir..

From: [email protected]

Subject: Yaz tatili
Date: Mon, 26 May 2008 17:22:35 +0300

Sevgili Funda Hanım,

Geçen yıldan bu yana yuvamıza yaptığınız katkılarınıza gerçekten çok teşekkür ederiz.
Biz her yaz çocuklarımızı İstanbul dışına tatile götürüyoruz.Onların güneş ve denizden yararlanmasını sağlıyoruz.Bu yıl da yine en az 10 gün çocukların tatil yapmalarını arzuluyoruz.Bu amaçla gönüllülerimize yönelik kampanya başlattık.Çocuklarımızın tatili için nakit para bağışı temin etmeye çalışıyoruz.

Grubunuzdan bu konuda da destek almayı umuyoruz.

Ayrıca 6 Haziran 2008 günü çocuklarımızın hazırtladığı yıl sonu gösterilerinde sizleri de aramızda görmeyi diliyor,saygılar,sevgiler sunuyoruz.

Sema Günay
Kuruluş Müdürü

Not:

Yıl Sonu Gösterisi

Tarih: 6 haziran 2008
Saat: 19.00
Yer : Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası Bahçesi
Halk Cad.Grifsen Asım Çıkmazı No.6
Üsküdar - İSTANBUL
Tel: 0 216 553 70 88
0 216 341 84 42

Dernek Hesap No: İş Bankası Üsküdar Şubesi Şube Kodu 1059
HESAP NO. 3079285

Yapı Kredi Bankası Ahmediye Şubesi Şube Kodu 821
Hesap No.807255376

bu bir organizasyon olmadığı için liste yapmıyorum.. Gelebilecek arkadaşları beklerim, ben orada olacağım çünkü..

gelen herkesten de en az 5 YTL toplarız yuvaya veririz... bizimde tuzumuz olur.. Tabi daha fazla vermek isteyen olursa hayır demem :cherry: ağanın eli tutulmaz di mi ama...

Son düzenleme:
Bu sefer el mecbur gelicez:).
Nakit yardımlarını şahsen bankalaramı,yoksa aramızda toplayıp Yurt müdürlüğüne'mi yapalım?

Şimdiden emeğinize ve yüreğinize sağlık arkadaşlar..:rendeer:

Aybaşında İş Bankası'na bi "merhaba" demem farz oldu..:)

Bu sefer el mecbur gelicez:).
Nakit yardımlarını şahsen bankalaramı,yoksa aramızda toplayıp Yurt müdürlüğüne'mi yapalım?

oğuzcum ister bankadan yap ister yuvaya yap.. bu bireysel bir çağrı ve nakit söz konusu olduğundan yardım etmek isteyenler ve yuvaya gelebilenler birebir bağış makbuzlarını alarak teslim edebilirler...

Ancak yuvaya gelemeyecek olanlar ve bankayla uğraşmam diyenler olursa benimle irtibata geçerlerse ben elimden geldiğince yardımcı olurum..

Bir önceki ziyaretten..

.
Şu mahsumiyete bakın..Allahım..:)

.
dsc00194cn4.jpg

.

Delipoyraz yiğidim:cat:
Bu konuyu tekrar gündeme getirmiş olman gerçekten her zamanki gibi mükemmel:cat:
gözümüzden ırak kaldı canavar yumurcaklar ama asla gönlümüzden değil:pale:

Elimizden geleni yapmalı, bu yavruları her zamanki gibi sevindireceğiz, biraz da senin vesilenle:rendeer::rendeer:

bi işim çıkmazsa ordayım inşallah.Bizleri de orada görmek isteyeceklerdir mutlaka.

Delipoyraz yiğidim:cat:
Bu konuyu tekrar gündeme getirmiş olman gerçekten her zamanki gibi mükemmel:cat:
gözümüzden ırak kaldı canavar yumurcaklar ama asla gönlümüzden değil:pale:

Elimizden geleni yapmalı, bu yavruları her zamanki gibi sevindireceğiz, biraz da senin vesilenle:rendeer::rendeer:

eyvallah ::pala::

yuvaya nakit bağışında bulunacak arkadaşlar 6 Haziran akşamı makbuz karşılığı yuvadaki görevliye teslim edebilirler.. :cat::cat: banka hesap numaralarını kullanabilirler... :cat:
yada benimle irtabata geçerek benimle ulaştırabilirler.. :cat:

bende gelmek isterim bu sefer motosikletsiz heheheh içimde ukde kalmıştı zaten kamyoncu abiyle selamlaşmıştımda geçen ziyerette :mrgreen:nasip 6 sındaymış inşallah oradayız .........

bir aksilik olmazsa tekrar aranızda olmaktan gurur duyacağım..

bu bir organizasyon olmadığı için liste yapmıyorum.. Gelebilecek arkadaşları beklerim, ben orada olacağım çünkü..

gelen herkesten de en az 5 YTL toplarız yuvaya veririz... bizimde tuzumuz olur.. Tabi daha fazla vermek isteyen olursa hayır demem :cherry: ağanın eli tutulmaz di mi ama...

bir hatırlatma olsun, gelenler hazırlıklı gelsin diye kendimden alıntı yaptım :cherry::cherry:
bu sefer bileti Loft ta ben satıcam :queen: (aman heee şaka, sonra korkar gelmezsin falan)

Şaka bir yana hem güzel bir kalabalık olacak hemde sevdiğim insanları yeniden göreceğim bu vesileyle... desteğiniz için ve o güzel kalpleriniz için teşekkür ederim.... çok keyifli bir akşam olacak, yuvadaki çocukların velileri olarak bulunacağız orada.

Son düzenleme:
bir hatırlatma olsun, gelenler hazırlıklı gelsin diye kendimden alıntı yaptım :cherry::cherry:
bu sefer bileti Loft ta ben satıcam :queen: (aman heee şaka, sonra korkar gelmezsin falan)

Şaka bir yana hem güzel bir kalabalık olacak hemde sevdiğim insanları yeniden göreceğim bu vesileyle... desteğiniz için ve o güzel kalpleriniz için teşekkür ederim.... çok keyifli bir akşam olacak, yuvadaki çocukların velileri olarak bulunacağız orada.

Senin Canın sağolsun :) söylediğin rakama itraf eden namerttir ;)

Senin Canın sağolsun :) söylediğin rakama itraf eden namerttir ;)

ayyy kıyamam.. canım benim yaawww :salut::salut: bak nasıl doldu gözlerim... bu sefer biz misafiriz yok öle bilet falan.. senden parada alamam şimdi bu laftan sonra... herkezten topladığım 5 YTL yi alırım ama, o kadar da değil.. :cherry:

Son düzenleme:
yuvaya nakit bağışında bulunacak arkadaşlar 6 Haziran akşamı makbuz karşılığı yuvadaki görevliye teslim edebilirler.. :cat::cat: banka hesap numaralarını kullanabilirler... :cat:
yada benimle irtabata geçerek benimle ulaştırabilirler.. :cat:

Paşam ben aybaşında, ayın 16 gibisi yatırabilecem ancak..Uygun mudur acaba.?:wiinkk:

Paşam ben aybaşında, ayın 16 gibisi yatırabilecem ancak..Uygun mudur acaba.?:wiinkk:

ne demek dostum... kendini üzmeden karınca kararınca ne yapabilirsen.. temmuz ayının ortası gibi gideceklermiş, o zamana kadar vaktimiz var. desteğin için onlar adına teşekkür ederim..

Şöle bir gelebileceklere baktımda ; hanedan12, oglumveben, delipoyraz, darkdiamond, sstek, desperadost, loft... kaçmaz bu akşam:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar