üsk. Hasan Tan Yuvasi Bizi Davet Ediyor......

Hocam harika bir etkinlik, keske bende gelebilseydim.. Motorcu abilerimin, ablalarımın, kardeslerimin, cocuk esirgeme kurmuyla ne kadar samimi bir diyalog kurdugunun göstergesi, oyun hazırlanıyor ve telefon acılıyor motorculara, sizleride görmek istiyoruz.. Ve motorcuların toplanma telaşı, hevesi, "birseyler alıp gitsem ayıpmı olur, oyunlarına cagırıyorlar" diye seslenen hassas ve duyarlı bir motorcu kardesim. Hocam harikasınız. Duygulanmamak elde değil..Benim icinde alkıslayınız kücük kardesleri.. En derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

eminim yine çok güzel bir organizasyon olacak. katılanları şimdiden tebrik ederim. :rendeer:

ümmet abi seni pazar günü izmir otobanında gördüm buca yol ayırımına girmeden... tanışmak isterdim ama sınava geç kalıyordum. ucu ucuna yetiştim zaten. ve sınavdan çıkıncada hemen rizedeye dönmek zorunda kaldım.

sınavı kazanırsam 6 temmuzda tekrar gelecegim o tarihe kadar izmirde olursan tanışmak isterim.:)

görüşmek üzere...

elint kardeşim samimiyetine çok teşekkür ederim,bende sizinle tanışmayı çok isterim,fakat motoranla görüşmlerim sonunda kıbrıs ve yunanistan gezileri direktiflerini aldım onları gerçekleştircem zaman içinde temmuzda nerde olurum bilinmez,belkide rizede zaman sürücü kursu çakalazın yanında görüşürüz.birgün mutlaka tanışırız ama.

Çocuklara başka ne alınabileceği hakkında fikri olan varsa yazarmı lütfen? Ben bulamadım.Lolipop ve bisküvi fikirlerini kapmışlar:mrgreen:

Bizi de yazın biz de geliyoruz. adresi de yazarsanız iyi olur. ben şimdi araştırıyorum.

Kamberler siz düğün olurmu yaaa:queen::queen:
geliyoz biz deee. (Kek yapalım mı yine yavv:queen:)

tebrikler arkadaşlar çok güzel sosyal amaçlı anlamlı bi organizasyona imza atıyosunuz...işim olmasaydı gelmeyi düşünürdüm ama evdeki bilgisayarım çöktü akşama onla uğraşıcam...:pale: bizim yerimizede sıkın onların yanaklarından...:rendeer:

çok güzel bir akşam olacak... saat 18:45 de yuvanın sokak başında buluşup hep beraber içeri girelim derim.. Sokağın başında MEHMET GÜZELLİK SALONU (doğancılardan üsküdara inen yokuşta solda kalıyor) var , çok büyük bir tabelası var görmek zor olmaz... tam orada buluşalım )))) uyarsa tabi....

Çocuklara bir şeyler almak isteyen arkadaşlara da yuva 62 çocuk olduğunu hatırlatmak isterim... bende karınca kararınca alacağım ikramlık... :cat:

selamlar ben metroya gidip toptan alışveriş yapacağım. orada karar vereceğim başka ne olabilir diye cocuklar için cennet orası çikolata şeker ..... dondurma düşünüyoruz ama erir diye alamıyoruz. 5lt algida var ama orada servisi de sorun olur. bunun dışında süt ve şeker bakarım. pasta börek yapacak olan olursa o da güzel olur. Sonuçta harcayacağımız para ve emek kimsesiz çocuklara ulaşacak. Bu olayı bir rutine bağlamak lazım onu da aramızda konuşuruz.

Kazasız sürüşler Biz 18.45 de sokak girişinde oluruz. Denizci Muzaffer ile..

selamlar ben metroya gidip toptan alışveriş yapacağım. orada karar vereceğim başka ne olabilir diye cocuklar için cennet orası çikolata şeker ..... dondurma düşünüyoruz ama erir diye alamıyoruz. 5lt algida var ama orada servisi de sorun olur. bunun dışında süt ve şeker bakarım. pasta börek yapacak olan olursa o da güzel olur. Sonuçta harcayacağımız para ve emek kimsesiz çocuklara ulaşacak. Bu olayı bir rutine bağlamak lazım onu da aramızda konuşuruz.

Kazasız sürüşler Biz 18.45 de sokak girişinde oluruz. Denizci Muzaffer ile..

bugünki ziyarette ikram yapmak zor.. çünkü kendi programları var.. ancak alınabilecek gıda maddelerini dağıtabiliriz... paketli gıdalar olmalı... ama tabi ki bence de bu ziyaretleri rutin hale getirmek çok çok çok önemli.. akşam görüşürüz.

bende izinliyim gelebilirim ya tek yada +1 ama nasıl gelicem nerde buluşucaz???

GEL GEL.. :cherry: Gidilecek yuva Üsküdar da... Yuvanın sokağında buluşacağız.. Doğancılardan Üsküdara inen bi yokuş vardır yuva bu yokuşta sokak arasında , bizler saat 18:45 de yokuştan aşağı inerken solda kalan MEHMET GÜZELLİK SALONUnun önünde buluşup hep birlikte gireceğiz içeriye.. Zaten yuvada hemen o sokakta... görüşmek üzere... topiğin biraz önlerinde yuvanın açık adreside var...

çocukları çok özlemişim , vakit geldikçe heyecanlanıyorum.. onlarla yeniden kucaklaşmak çok keyifli olacak..

Motorla ilk girişi ben yaptım ve ufaklıklardan biri motorlu abiler geeldiiiii diye bağırdı.Acayip hoşuma gitti vallahi.Azdık ama havamız batsın yani:).Sonrasınıda delipoyraz anlatsın,çünkü çok uğraştı herşeyle.

iyi geceler arkadaşlar ancak yükleyebildim fotoları. bu arada toplam 3 motor 7 kişi olarak Hasan Tan yuvasında yerimizi aldık. Darkdiamond Ozrace Delipoyraz ve Buraki77, az olmamıza karşın yine de eğlenceli idi özellikle çocukların coşkusu ve bize olan sıcak ve içten davranışları beni çok mutlu etti. Önce 62 çocuğumuzun resimleri gelsin
resim004uf0.jpg

resim062gr2.jpg

resim061wv8.jpg

resim063es0.jpg

Sırada motorcu arkadaşlar var

resim040ly8.jpg

resim001zm7.jpg

Şimdi de motorlarımız üzerinde poz veren geleceğin motor sevdalıları var
resim060ve4.jpg

resim058sx4.jpg

resim054xn8.jpg

resim053ta4.jpg

resim047rd0.jpg

resim033ww1.jpg

Tekrar görüşmek ve yeni organizasyonlar yapmak üzere Hoşçakalın...

Birkaç foto daha

resim045ni5.jpg

Darkdiamond ve kedi kız..

resim003vf0.jpg

öndeki atakan arkadaki semih daha önceki resimlerde de çok tatlı çıkmışlar birbirlerine bakışlarını incelerseniz anlarsınız. Benim motor üzerinde kask takmışken...

resim049ny2.jpg

Bu arada onlara sürpriz yumurta almıştık her birine yarın onları açıp yiyip sonra da içindeki oyuncakları kurup oynayacak olmaları bizi çok mutlu etti. İyi geceler tatlı rüyalar çocuklar...

Son düzenleme:
Yuvaya yaptığım en keyifli ziyaretti.... Çocuklar ne kadar coşkulu ve umutluydu.. hepsi o yılsonu gecesinin heyecanını yüreklerinde kocaman kocaman taşıyorlardı... yuva girdik oğuz un dediği gibi hemen ilgi gördük.. hele daha önceki ziyaretlerimde sohbet edip arkadaş olduğum bir kız çocuğu var, boynuma öyle bir atladıki; o an yaşadığım duyguyu tarife imkan yok.... değerli arkadaşlarımın katılımıyla çok çok güzel bir akşam oldu... herkes karınca kararınca birşeyler almıştı gene grubumuzda... yuvanın müdür vekili halime hanıma teslim ettik.. bugün çocuklara bizim adımıza teslim edecekler.. resimlerde de göreceksiniz sanki çocuğumuzun mezuniyet töreninde gibiydik... TÜM DOSTLARA KOCAMAN SEVGİLER.... birazdan resimler geliyor..

Ben de akşama video görüntülerini koyarım. Sizdeki resimleri de bekliyoruz.

işte bizim ekip...

YAVUZ ve OĞUZ :) çok tatlılardı... oğuz bak kuş diye kandırdı yavuzu yoksa yüzünü dönmüyordu ufaklık.. az utandı da )))))):cherry:

sonra emrullah (kendisi benim +1 im olur:)), yavuz ve oğuz ...

O Yavuz var ya felaket bişiydir:queen:
Keşke gelebilseydik yavv. Benim 1 saatlik gemi denetlemesi 4,5 saat sürdü dün, denizcieylem de sendika toplantısına gitti ve kaçırdık yaa:pale:
Nasıl olsa düzenli olarak gideceğiz, bir dahakini kesinlikle kaçırmayız artık.
Çocukları sevindirdiniz ya diyeceğim yok artık sizlere:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar