üsk. Hasan Tan Yuvasi Bizi Davet Ediyor......

Sevgili MT çiler... Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda 2 kere tüm MT nin katılımı ve İstanbul MT nin organizasyonu ile Üsküdar Hasan Tan Yuvasına yaptığımız ziyaretler sonucunda orada kalan çocuklarla çok güzel ve derin duygusal bağlar oluşturduk... Bugün yuvadan beni aradılar; çocukların yarın 6 haziran 2007 çarşamba günü saat 19:00 da bir gösterileri varmış... küçük bir kokteyl ve tiyatro... Bizleri de orada görmek istiyorlarmış... Müsaid olan arkadaşları davet ettiler... Ne dersiniz? katılabilirmiyiz....???? Şahsen ben gitmeyi düşünüyorum, gelecek olanlar varsa haberleşelim derim...

KATILIMCILAR:

1. DELİPOYRAZ (ne zaman eksik kaldı ki) :) + 1
2. DARKDIAMOND (kursu ekip gelecek) ne diim harikasın...
3. DENİZCİEYLEM
4. DENİZCİMUZAFFER (seni ve eşini yeniden görmek çok keyifli olacak)
5. BURAKİ77 (sizi de aramızda görmek güzel..)
6. OZRACE + 1 (umarım tarifi güzel yapabilmişimdir)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu üçüncü gidişiniz bir türlü denk getirip katılamıyorum size şuan izmir motoran dayım yazlık gezi programı çalışmaları var.gelmeyi çok isterdim ama yine aranızda olamıyacağım.çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.sizlere başarılar çocukların gözlerinden öperim.

işi olmayan müsayit olan kesin gider,, banane dinilecek bir konu değil çünkü.. tebrikler..:rendeer:

zaten bu sefer ziyaret gibi değil... çocuklar gösterilerinde bizlerin de onları izlememizi istemişler.. davet bunla ilgili... güzel olanda buu... bu sefer biz misafiriz )))

Valla muhteşem, ben olsam kaçırmam, yanlız bırakmayın onları...

Süper Moderatör (BBRR)
duyurular bölümüne aldım
evet beyler hadi bakalım elleri görelim ..bu yavrular şimödi seyircisizmi oynasınlar hazırladıkları oyunları .. hade bakalım yollara dökülelim ..

Süper fikir,ama Avrupa yakasında olduğum için o saate yetişmem zor gibi:pr:

Çarşamba akşamları çalışıyorum malesef :pale: yoksa güzelleri yeniden görmek güzel olurdu :pale:

:mrgreen: Ben kime sormuştum İstanbul öncesi delipoyraz erkek mi kadın mı diye :silent: :mrgreen:

ne yalan sölim ben çok hevesli ve heyecanlıyım Oğuz... yarın akşamı iple çekiyorum... görüşürüz...

Burcu bana sormadında,bende bi dünya zaman kargaşa yaşamıştım poyrazın abiliği konusunda:mrgreen:Hele Soner acayip kafa karıştırıyodu valla:mrgreen:

Funda biliyosun onların yanından ayrılmak beni çok acıtacağı için gelememiştim sizle.Ama bu sefer zaman geçirmek şart oldu bıcırlarla.Biraz sonra arkadaşlarda düşmeye başlar yavaş yavaş,kalabalıklaşırız yine:)

Bizi de yazın biz de geliyoruz. adresi de yazarsanız iyi olur. ben şimdi araştırıyorum.

Kamberler siz düğün olurmu yaaa:queen::queen:
geliyoz biz deee. (Kek yapalım mı yine yavv:queen:)

Çocukları özledik biz. Ekleyin piliizz.
yurttamı yapacaklar gösterilerini bizimkiler:silent:
+denizcimuzaffer-denizcieylem:rendeer:

1 nisandaki forumu okudum yine kırtasiye malzemesi ve temel gıda maddesi götürelim mi? Kırtasiye belki okul dönemi kapandiğindan acil değildir ama gıda her zaman gerekli. ben 2-3 koli süt alayım diyorum. ayıp olur mu onlar bizi gösterilerine çağırıyor hani...

Buraki77,
eli boş gitmek olmaz:cat:
Tavsiye istiyoz biz, ne hediye alsak diye. Yarım elma gönül alma:cat:
Öpüyoz sizi:rendeer:

eminim yine çok güzel bir organizasyon olacak. katılanları şimdiden tebrik ederim. :rendeer:

ümmet perkitan;699319' Alıntı:
bu üçüncü gidişiniz bir türlü denk getirip katılamıyorum size şuan izmir motoran dayım yazlık gezi programı çalışmaları var.gelmeyi çok isterdim ama yine aranızda olamıyacağım.çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.sizlere başarılar çocukların gözlerinden öperim.

ümmet abi seni pazar günü izmir otobanında gördüm buca yol ayırımına girmeden... tanışmak isterdim ama sınava geç kalıyordum. ucu ucuna yetiştim zaten. ve sınavdan çıkıncada hemen rizeye dönmek zorunda kaldım.

sınavı kazanırsam 6 temmuzda tekrar gelecegim o tarihe kadar izmirde olursan tanışmak isterim.:)

görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Hasan Tan Çocuk Yuvası

Adres : Grifsen Asım Çıkmazı No:6 Üsküdar
Tel : +(90)216 341 84 42

adres bu ama kroki de olsa iyi olur neyse ben carrefour ya da metro dan toptan süt alayım bu bir bir de lolipop veya şeker küçük olup da içinde 1000 adet olanlardan sağlıklı birşeyler olsun:cat:

Buraki77,
Üsküdara parkın ve Muhsin Ertuğrul un oradan aşağı inen yokuş vardır bilirsin. O yokuşu inerken sağa giren sokaktan devam edince hemmen karşına çıkar. Yol basit, nasıl olsa beraber gideriz:queen::rendeer:
Ne hediye alacağımızı da kararlaştırsak ya:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar