üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ha bildim tamam ............

yer gok mt

bende gelecegım.yanlız komık bı mevzu var benım adıma ben tarıhı cok erken zanetmısım.nasıl bı okuma yazmam vardıysa artıkın.cok uzuluyordum uskudarda oturan bırı olarak.sımdı mesudum ama:)))

ya abi bu yuvaya ziyaret kişi sayısı niye sınırlı ki yaa offf gelemicekmiyiz yani şimdi ziyarete :pr:

yuvalar devlete bağlı olduğu için ziyaretçi sayıları herzaman sınırlı oluyor.. ama kahvaltıya gelebilirsiniz.. güne sıcak sohbet, boğaz havası ve çayla başlamak istersen...

bende gelecegım.yanlız komık bı mevzu var benım adıma ben tarıhı cok erken zanetmısım.nasıl bı okuma yazmam vardıysa artıkın.cok uzuluyordum uskudarda oturan bırı olarak.sımdı mesudum ama:)))

uyandığına sevindim...:queen::queen: arada türttüm seni hissettinse, ama ses çıkmayınca dokunmadım baktım tatlı tatlı uyuyosun .. :queen::queen::wiinkk:

neyse şaka bi yana giriş yazısını tam okuduysan :silent: yuva ziyaretçi sayımız sınırlıydı ve doldu ama kahvaltıya gelirsen seviniriz, adını kahvaltı listesine yazdım..:cat:

Son düzenleme:
yuvalar devlete bağlı olduğu için ziyaretçi sayıları herzaman sınırlı oluyor.. ama kahvaltıya gelebilirsiniz.. güne sıcak sohbet, boğaz havası ve çayla başlamak istersen...

peki sizden sora biz ziyaret edemesmiyiz ... yani iki grup olarak ...
Pazarlık şansımız yokmu.?

peki sizden sora biz ziyaret edemesmiyiz ... yani iki grup olarak ...
Pazarlık şansımız yokmu.?

aynı gün içinde mümkün değil.. ancak başka birgüne randevu alıp ikindi çayı saatinde çocuklara ikramlık alarak gidebilirsiniz... 60 çocuğa yetecek içecek ve kek (kurabiye, bisküvi v.s.)

yuvaya giderken olmazsa olmazların son hali..

30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek
30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek
30 adet toto sstek temin edecek
30 adet toto eskici temin edecek
60 adet meyveli kek (topkek v.s.) vınvın temin edecek...
60 adet bisküvi türü Marv temin edecek
60 adet star ballons (oyuncak) delipoyraz temin edecek...
2-3 kilo kadar kurabiye (karışık) okan-gizem temin edecek
40 adet Taç (kızlar için ponponlu) aparat temin edecek
40 adet erkek çocukları için oyuncak silah1 temin edecek

+100 adet balon oğlumveben temin edecek
+ev keki, böreği v.s. Buraki77+1 temin edecek...
+eğlenceli oyuncaklar Fikirtepe Zeki Bilardo Kahve Milleti temin edecek...
+Hacivat ve Karagöz gölge oyunu.... akalteke ve hayalci....

ÖZER teşekkür... :rendeer:
ÜMMET ABİ teşekkür.....:rendeer:
FİKİRTEPE Zeki Bilardo KAHVE MİLLETİ teşekkür.....:rendeer::rendeer:
AKALTEKE teşekkür...:rendeer:
HAYALCİ teşekkür...:rendeer:

tüm listeyi bi hatırlatayım istedim.. :cherry::cherry::cherry:

bu arada ben bu ziyareti hazırlarken kendi hayatımda da bazı hızlı değişiklikler yaşamak zorunda kaldım ve organizasyonla ilgili olarak birçok şeyin altyapısı ile ilgilenmeye yeteri kadar zaman bulamadım ama ne zaman bir fikrimi
SEVGİLİ OĞLUMVEBEN (GÜRKAN)
ile paylaşsam, zaman ayırıp koşturup fikirlerin uygunalabilir olması için gerçekten büyük çaba harcadı ve sonuçlarda hep mükemmeldi.. kendisine bu desteği için kendi adıma çok teşekkür ederim.. İşlerin hızlanmasını sağladı...
Teşekkür ::xs22::::xs22::::xs22::

Son düzenleme:
bu kadar önemli bir organizasyonda görev almak zaten benim için bir onurdu bu onuru bana veren deli poyraza minnettarım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım bu güzel ve anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim ayrıca deli poyraza bu kadar duyarlı olduğu için ayrıca teşekkür ederim.:rendeer:

haydiiii yukarıııııı guncelllllll sıkıldım yaaa ben cınaraltına yarın gidip yerlerimizi tutucam zaten butun bir hafta onunden gecip durdum

Bende gelirim arkadaşlar.
Görüşmek üzere.

yazdım seni de çengelköy kahvaltı listesine... :cat:

haydiiii yukarıııııı guncelllllll sıkıldım yaaa ben cınaraltına yarın gidip yerlerimizi tutucam zaten butun bir hafta onunden gecip durdum

oyyy dayanamadı bi hafta daha.... neyse gerçekten gidersen orada yetkili biriyle görüşüp yer ayırtma şansımız varmı diye durumu anlatarak bir ortamı koklasana.. Tabi görüştüğün kişinin adını mutlaka al.. mümkünse birde telefon...Listeye baksana 50 kişiye dayadık rakamı artçılarla beraber.. ne güzel ne güzel...:cherry::cherry: bazılarımızın gelememe ihtimali üzerinde durarak 30 kişi gibi olacağız de...

Son düzenleme:
evet arkadaşlar gün yaklaşıyor herkez programını yapsın haftaya hep beraberiz inş karnım açıktı boğazda kahvaltı için :rendeer::cat:

yazdım seni de çengelköy kahvaltı listesine... :cat:

oyyy dayanamadı bi hafta daha.... neyse gerçekten gidersen orada yetkili biriyle görüşüp yer ayırtma şansımız varmı diye durumu anlatarak bir ortamı koklasana.. Tabi görüştüğün kişinin adını mutlaka al.. mümkünse birde telefon...Listeye baksana 50 kişiye dayadık rakamı artçılarla beraber.. ne güzel ne güzel...:cherry::cherry: bazılarımızın gelememe ihtimali üzerinde durarak 30 kişi gibi olacağız de...

ya aslında bu hafta okula gidersem bi ugrayıp yer ayırtma durumu yapıyımmı cidden diyimki 40 kişilik kahvaltı yeri ayırabilirmisiniz motorcular olarak gelicez falan filan bi suru felsefik cumle işte napyım yapıyımmı :mrgreen:

sen bilirsin işini kocum:rendeer::queen:

ya aslında bu hafta okula gidersem bi ugrayıp yer ayırtma durumu yapıyımmı cidden diyimki 40 kişilik kahvaltı yeri ayırabilirmisiniz motorcular olarak gelicez falan filan bi suru felsefik cumle işte napyım yapıyımmı :mrgreen:

iyi olur heralde fakat hava güzel olunca yer ayırırlarmı sence bi sansımızı deniyelim :rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
sen bilirsin işini kocum:rendeer::queen:

iyi olur heralde fakat hava güzel olunca yer ayırırlarmı sence bi sansımızı deniyelim :rendeer::rendeer::rendeer:

valla abi sabah aksam full cekiyor orası bugun bile onunden gecicem kulelide antremanım var ama genede sorarım nezaman gecsem dolu umarım bişiler yaparlar yapamazlarsada saglık olsun yer cok yesil mavi vaaaaar boudberg vaaaarr yer var abi orda bulamssak dierlerine gideriz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar