üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

Atilla için mayısydı, nisanıydı farketmez, o her zaman dahildir bizim işlere:cat:
Eeei Atilla:silent:

Son düzenleme:
bende gelebilirmiyim:mrgreen:

haa sen uzaktasın falan demeyin sakın
zira burdan orası 1 saat 15 dak... hem hafta sonu tatilide olur... bir nevii

eee gelebilirimiyim...????:wiinkk:

bende gelebilirmiyim:mrgreen:

haa sen uzaktasın falan demeyin sakın
zira burdan orası 1 saat 15 dak... hem hafta sonu tatilide olur... bir nevii

eee gelebilirimiyim...????:wiinkk:

Eskici karedeşim,
Sen topla getir, hatta gel, biz bakarız hangisi eski torbandakilerin:cat::cat:
Çocuklar bizi bekliyor, duygular eski olamaz, olsa olsa sadece klasiktirler:cat:
değişmeyen şeylere klasik deriz, gençler önce biraz kızar, sonra severler Kendi Klasiklerini:mrgreen::mrgreen:
(Laf aramızda, bu gece bu barda çalınmasaydı hatırlamayacaktım ömrüm boyunca: ''high Energy'' türküsünü...:mrgreen:

Eskici karedeşim,
Sen topla getir, hatta gel, biz bakarız hangisi eski torbandakilerin:cat::cat:
Çocuklar bizi bekliyor, duygular eski olamaz, olsa olsa sadece klasiktirler:cat:
değişmeyen şeylere klasik deriz, gençler önce biraz kızar, sonra severler Kendi Klasiklerini:mrgreen::mrgreen:
(Laf aramızda, bu gece bu barda çalınmasaydı hatırlamayacaktım ömrüm boyunca: ''high Energy'' türküsünü...:mrgreen:

Kaybolmuş bir kentin eskicisiydi
Makineleşmeye karşı duyguları topluyordu
Kaybolmuş bu kentin sokaklarında
Torbasında umut torbasında insana dair ne varsa

Yalnız degilsin eskici
Bir sabah güneş doğar
Sevgiden tuğlalarla
Yeniden kurarız bu kenti

Bu kent yorgun düşmüş bunca acıya
Yeni bir güne başlıyor umarsızca
Birtek eskici düşmüş yollara
Torbasında umut torbasında insana dair ne varsa

tabiiikiii
hellimler geliyooorrrr
dostdark yetişşş hellim bitiyooo :queen:

Yaa kalplerimiz bir ya o yeter
ama özledim
gelince hemen bir cınaraltı kahvaltısı yapalım ok
:cat::rendeer:
abbaaawww:salut:
Ben buralarda iskele iskele gezeyim bu sovukta, delipoyrazıydı, dostdarkıydı, eskicisiydi, vınvınıydı bizim yuvayı gezsinler:pale::pale: Aha uzatıyom, benim yerime götürünüz en içten selamlarımı, öpücüklerimi Hergelelere:rendeer::rendeer:
Ben size diyeyim MT, sakın bu ziyarete gitmeyiniz:silent: O güzelim çocuklar tepenize çıkıyorrr, motorunuzu kurcalıyor, ayaklarınız dibinde kucağa alınma sırası bekliyor, şımarıp, götürdüğünüz kekleri sizin yedirmenizi bekleyip duyku sömürüsü yapıyor, hele dostdark çalmaya başlayınca, prefosyenolce sizin ile resmen dans edip coşmak isteyebiliyorlar:silent::silent: Gözlerinde pırıl pırıllık, içlerinde çocukluğun getirdiği cıvıl cıvıllık, sizi durduk yere sevinçlere, hüzünlere, güzelliklere salabilir bu haylazlar:) Dedimya, ben olsam hiç gitmem bu tip organizasyonlara:p:p

(Özlemişim kerataları, güzellikleri yaavv) Sebep olan kardeşime bin teşekkür:cat: Umarım oluruz oralarda:pale: bir ümit...

tabiiikiii
hellimler geliyooorrrr
dostdark yetişşş hellim bitiyooo :queen:

Yaa bunlar zaten klasik oldu
çocuklar varsa mt vardır
mt varsa kahvaltı ve karışık melemen vardır
varmı itirazı olan:queen:

Son düzenleme:
Bu durumda yuva ziyareti öncesi çınaraltında kahvaltıııııı.....
evveeeeettt elleri görelim... kimler geliyorr kahvaltıya...

Bu durumda yuva ziyareti öncesi çınaraltında kahvaltıııııı.....
evveeeeettt elleri görelim... kimler geliyorr kahvaltıya...

ohooooo kardeşimm, nihayet sesin çıktı.. diyordum nerelerde bu :cherry:
sen benim istanbul dan komşumsun ya nasıl listeye yazmam seni... geçen seneden sözün vardı zaten:cherry: umarım gelebilirsin... Akşam kahvaltı programınıda ekleyeceğim ana başlığı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gelelim kahvaltı da edelim hadin bakalım

gelelim kahvaltı da edelim hadin bakalım

çok keyifli oluyor.. inan bana... havada iyi olursa değmeyin keyfimize o gün.. deniz havası, karışık menemen, çocuklar, yuvada müzik (sstek teşekkür) şimdiden heyecanlandım ben...destek veren herkeze teşekkür...::143::::143::

edy

katılım gittikçe artıyor. umarım çok katılım olur. 50.000 üyesi olan bir siteden daha fazla katılım bekliyorum.

Sanırım 15 kişilik kontenjan dolmuş. :pale: Neyse ne yapalım bizde olmazsa dostlarla kahvaltı etmek için geliriz. Şimdiden kesin birşey söylemeyeyim ama orada olmaya çalışacağız. :cat:

katılım gittikçe artıyor. umarım çok katılım olur. 50.000 üyesi olan bir siteden daha fazla katılım bekliyorum.

edy doğru söylüyosun dostum sitenin 50.000 üyesi var ama kaç tanesi faal katılımcı bir sor bakalım. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güncel ..................

Altta benle birlikte Burak'ta bitiverdi hemen:cherry:.Bizsiz kadromu olur:mrgreen:? Çalışma düzenime bağlı olarak,elimden geldiğince hediye alıcam,kahvaltıya kesin katılıcam fekat yuva ziyareti için söz veremiyorum.O gün nöbetim olmazsa el mecbur bende gelicem:).

Selam delipoyraz abi ! :)

ikinci sıradan yerimiz ayrılmış zaten bir engel çıkmazsa ki büyük ihtimalle çıkmaz biz de oradayız. Kişi sınırlamasının 15 olması biraz az olmuş. Yiyecek içecek işlerini toplaşıp alırız daha vaktimiz var nasıl olsa. Havalar da güzel olacak piknik gibi birşeyler yaparız diycem ama çocukları dışarı çıkartamayız sanırım. içerideki alanda da yeşillik yok. Olsun biz her daim afacanların yanında oluruz. :cat::rendeer:

Not: Denizcimuzo haklı bu konuda motor mont ve dizliklerinizi üzerinizden çıkartmayın en son hatırladığım biri benle güreş tutmak istemişti ben de onu darkdiamond (karaelmas) oğuz a yönlendirmiştim. Sonrasında ne oldu bilmiyorum.

Sonra gelmiş bana bu çocuklar üstüme saldırıyor demişti çok kopmuştum...:queen::cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güncel---------------------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar