[Uşak - MT]

arkadaşlar geçen sene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/

son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...

Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.

Festival Programı:

6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik

7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER

8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER

9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış

Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.

ayın 15'i sabah istanbula gidiyorum. kütahya-eskişehir-bursa-istanbul güzergahından. tamamında yada bir kısmında eşlik edecek var mı :) eşmeden çıkıyorum sabah ezanıyla. gün doğduğunda uşakta olurum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimse yok mu burda :) Memleketimin insanını göremez oldum şu forumda. :salut:

ayın 15'i sabah istanbula gidiyorum. kütahya-eskişehir-bursa-istanbul güzergahından. tamamında yada bir kısmında eşlik edecek var mı :) eşmeden çıkıyorum sabah ezanıyla. gün doğduğunda uşakta olurum.

herşey planladığım gibi oldu çok şükür ama yandaş bulamadım :) güney illeri gezim 1 ay önceydi, hepsini tek solukta yapmadım :)

jJqb5m.jpg

Uşak'tan selamlar herkese. Yeni katıldım. Umarım bir gün buluşur, bir gün birşeyler içeriz.

Arkadaşlar yok bir organizasyon başlatıcak bi tanışsaydık

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Arkadaşlar bende uşak merkezdeyim öyle bikaç arkadaş turluyoruz gönlümüzden geçen herhangi bir yere.ve bunları ölümsüzleştirmek için kask kamerasına kayda alıyoruz falan öle maksat muhabbet ve rüzgarı hissetmek diyelim.hatta size birkaç video atayım izleyin.Ve katılmak isteyenler olursa bana ulaşşsın burdan yada faceden(rifat yontar).Menuniyetle bekleriz tüm hemşerilerimizi.

grubu daha yeni gördüm ara ara turlar yapılıyor mu merkezden ulubey,eşme , karahallı ,banaz şeklinde başlayıp daha sonrasında diğer illere filan yapabiliriz :)

Merhaba Uşaklılar
Uşak'ta işçiliğine güvenilir, alanında uzman, motoru söküp takabilecek, her parçasına bakımı ve iyileştirmeleri yapabilecek bir usta var mı? Gözüm kapalı güvenebileceğim bir usta arıyorum.

En son mesajların 1-2 hatta 3-4 yıl önce geldiğine mi üzüleyim.. Uşakta artık motosikletçi almadığına mı üzüleyim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar