[Uşak - MT]

memleketim sonunda kar gördü

kar.jpg

hey heyy heyy beee memleketee bak bee...taşına suyuna havasına insanına kurban olduğum Uşağım...valla duygulandım...doyamadığım memleketim...Canım Karahallım Kıkyaren köyüm...

Uşaklının iti köpeği olurum yoluna paspas olurum ...İstanbul emrinizde...yeterki kapımı çalın başımın üzerinde yeriniz var hemşehrilerim...:rendeer:

karahallıya bahar gelmedi her halde:)

:p gelmezmi...şimdi cennetir benim köyüm Karahallı Kırkyaren...görsen eski tip köylerden evlerin önemli kısmı yıkık vaziyette...ama ne bileyim işte dedem babaannem rahmetlinin orada yaşamış olması benimde çocukluğumun yazları orada geçmesi beni oraya çok bağlıyor..anavatan...

Son düzenleme:
herkeze slm burayı dahja yeni keşfettim.bende uşak derbent köyündenim kanuni 100 cc motosikletim var 1,5 yıl önce aldım ve şimdi 30 000 km de yani anlıyacağınız acaip geziyorum

bu gün kırkyarene gideceğim bi dolaşayım.

14 sene oldu karahallıya geleli. çok zaman geçmiş.

Son düzenleme:
Bende geçen gün şehir dışına doğru kısa bir uzadım. Ne güzel her taraf yemyeşil yaa. fakat korkmaktan gezemedim pek fazla. Benim külüstür dağılıverecekmiş gibi geldi bana.

Neyse bugun-yarın bir bakıma gireyimde kafam rahat bir şekilde dolasırım bundan sonra.

ben de buradayım. sivaslıdayım. bir önceden honda titanım vardı sattım şimdi bir scooter var asya marka 150 lik. bu günler de de 200 model Kawasaki vn 800 classic almak üzereyim

Son düzenleme:
bi gezi yapsaydık yaa usak mt olarak. Yaz bitti bitecek :silent: :silent: :silent:

ulan 4 gün izin aldık motorla memlekete gidelim diye...türkiye çıldırdı...yağmurlar seller..bahtsızım ben...

o kadar yağdı, 30cm altta toprak kuru :pale: saman alevi gibi. bikez daha gelmeye yelten sen mete abi, belki bu defa iyi yağar. memleketin etrafı bulut, bizim üstümüzde güneş, neiştir ya

anaaa, bizim oralar, ama çok eski bu, o yolların bi kısmı çift şeride çıktı bile, haberim olursa gelmeye çalışırım tabi

Tarih: Sal May 27, 2008

yuhhh...harbiden eskiymiş ya...niye farketmemişim anlamadım...

valla ya...Ulubeyde dayığolum mermerci...işin düşerse aklında olsun...mezar yazılarını kendi yazar...:queen:Talat Kalaycı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar