Ya arkadaş bişey demiyorum ama bakmayacağın aynaya neden para veriyorsun? Ekipler kızıyormuş? Sen çılgın driftçi gazı kökleyip kaçamıyor musun? Motorun saatte 180km yapıyor. +9 Speed boost takmışsın. Egzoz desen o biçim. Şaka bir yana herşeyi geçtim de ekipler sadece senin aynana mı laf ediyorlar?
Ben senin yerinde olsam onlara kargoya dildo koyup yollarım. Alın paraları bununla stok yapın die.
Ya arkadaş bişey demiyorum ama bakmayacağın aynaya neden para veriyorsun? Ekipler kızıyormuş? Sen çılgın driftçi gazı kökleyip kaçamıyor musun? Motorun saatte 180km yapıyor. +9 Speed boost takmışsın. Egzoz desen o biçim. Şaka bir yana herşeyi geçtim de ekipler sadece senin aynana mı laf ediyorlar?
Ben senin yerinde olsam onlara kargoya dildo koyup yollarım. Alın paraları bununla stok yapın die.
Hacı adama neden yükleniyorsun??
Dikiz aynasini takma sebebi,geride biraktigi ve dragda sapladigi R25 Cbr250 Ns200 tarzi motorlarin ustundeki surucusunun ekşi surat ifadesini gormek icin..
Herkese yapiyolarsa 3 kaatcilardir. Kapida odememi kullaniyolarmis fake hesaplarla sallamasyon adreslere surekli kapida odeme siparis verin yilsinlar. Gitti geldi x2 kargo oderler. Farkli hesaplar oldugu icin kapida odeme yontemini iptal etmek zorunda kalirlar. Buda firmaya cok yuksek oranda maddi zarar verir. Kisacasi piclige piclik.
Not : Siparisin verildigi ip adresi gorunuyor ona gore cozum bulun.
Gerezli motor olarak direkt adını verirsiniz, olur biter. Hiçbir şey daha fazla zarar veremez.
www.gerezlimotor.com
Bu kadar basit
Zaten herkes NS 200’e saplıyor. Pistonlar neredesin? Bak gene NS 200’e saplandı bişeyler. Kuralkan istifa!!!
Hocam görmüş biri olarak söylüyorum, çoğacayip oluyor. Maşa bacakları arasına oturtulmuş Tazmanya Canavarı, arka şokların yağ haznesine takılmış Redbull kutuları gördü bu gözler.