Ürün tavsiyesinde bulunuyorum

Motosikleti
D400
Selamlar efenim, bu konu daha önce kesinlikle açıldı tabii ki de ancak yeni üyeler veya kafasında soru işareti olanlar için bir fikir mahiyetinde tanıtıyorum(reklam değil hacı)

Sizlerde benim gibi ulan motoru kim yıkıcak şimdi ya diye üşeniyor musunuz ,hem yıkayınca yağmur yağıyor (mesala bugün yıkadım kesin yağmur yağar 2 güne)
Benzinlikte yıkamak için haftasonu sıra bekliyorsun ,hafta içi işten geldin yorgunsun.
Piyasada 1500-2500 tl arası satılan basınçlı su tabancası alıyorsunuz benim kullandığım cihazın adı okaoda şu an trendyolda 1460 küsur tl. Paranızı benzincide yıkamaya göre her türlü amorti ediyorsunuz.

Ürünün içinde
iki adet şarj bataryası
Hortumlar
Filtreler
Şampuanlık(yeterli gelmedigi için kola şişesi tavsiye ederim)
Bez
Ayarlanabilir modlu nozul 6-7 tane modu var.

2 kez kullandım yorumlarda genellikle memnunlar ben de memnunum.
Nasıl kullanılabilir anlatayım.(Kitapçığı daha detaylı ben pratik açıdan anlatıyorum)
1 tane 5 litrelik şişeyi su koyup hortumu onun içine atıyorsunuz.
1 tane de 2,5 litrelik kola şişesini şampuanlı su yapıyorsunuz(cihazın içindeki hortumlu aparat kola şisesi ile tabanca arasındaki bağlantıyı sağlıyor.
Bu şekilde yıkamak 10 dakikayı geçmiyor hem de basınç greneja veya kablo tesisatına zarar verme ihtimali daha düşük
Çok kirli ise extra 1 litre su almak yararlı olacaktır.
Buraya kadar okuduysanız beğenmeyi ve kanalıma abone olmay...

bunu yapan birini gördüm çok mantıklı geldi damacana ile araba yıkıyordu :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yav ben xmax ı seviyordum da hatun binmek istemiyordu , arka süspansiyon fena idi , şimdide 400 kaat vermem o motora 😬
Bende yalnızca xmax varken hanım bırak motora binmeyi, şöyle yakınına gelip neymiş bu diye bakmamıştı bile. Ama vstrom alınca şimdi beraber geziyoruz, hatta önümüzdeki yaza 2 hafta izin alayım Romanya, macaristan İtalya yaparız çocukları köye gönderip diye planımız var. Hanımlar için artçı konforu iyi olan motor lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Araba bile yıkayabilirsin ,tek sorunu apartman tarzı yerde oturuyorsan o kadar suyu kim taşıyacak 😆
Araba yıkamak için 5 litrelik pet şişelerde 5 tane yetmişti bize. O kadar suyu bir kat aşağıya çocuklara taşıttım, arabayı da onlar yıkadı ama 200'er lira borçlu çıktım onlara. :ROFLMAO:

Motosikleti
Abi zaten iç dış yıkama 350 TL. :D
bizimkiler uyanık. :)
Motorları yıkayalım diye bahçeye indiğimizde de önce xmax'ı yıkamıştık, bir güzel yıkayıp sildiler, sonra sıra vstrom'a gelince bu motor toprak yolda gitmem motoru bu tozlu hali daha havalı, yıkamiycaz böyle kalsın dediler bıraktılar. :) Tek motor yıkamaya da köfte ısmarlattılar.

Motosikleti
Ns200 15"
bizimkiler uyanık. :)
Motorları yıkayalım diye bahçeye indiğimizde de önce xmax'ı yıkamıştık, bir güzel yıkayıp sildiler, sonra sıra vstrom'a gelince bu motor toprak yolda gitmem motoru bu tozlu hali daha havalı, yıkamiycaz böyle kalsın dediler bıraktılar. :) Tek motor yıkamaya da köfte ısmarlattılar.
Aslında V-Strom'u yıkamak daha kolay çünkü grenaj sayısı az :) skuteri yıkamak kadar sıkıcı bir yıkama yok. :D

Motosikleti
Abi bari bakım yaptırmayı öğrette usta masraflarından bol bol kâra geç. :)
O konuda benden örnek alamıyorlar malesef.
Okudukları okulda sınıfın penceresi sanayi manzaralı ve bu yıl LGS sınavına girecekler. Fen lisesi kazanamazsanız kendinize dükkan beğenin sanayiden dedim onlara. :)

Motosikleti
Ns200 15"
O konuda benden örnek alamıyorlar malesef.
Okudukları okulda sınıfın penceresi sanayi manzaralı ve bu yıl LGS sınavına girecekler. Fen lisesi kazanamazsanız kendinize dükkan beğenin sanayiden dedim onlara. :)
4 Seneye işi kapsalar usta olsalar gelene geçene motor yapsalar bence paranın ırzına geçerler abi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar