- Konu Yazar
otopark masrafını unutmuşuz gps paraylamı şeytan haklı galiba araba al demekle garajla gps hariç zagoru tamamladım polis bey kasko yaptır demeyi unutmuş
Ne ilgisi var yahu, ikisi bambaşka şeyler. Ben de abus granit detecto disk kilidi kullanıyorum + kaskomda var.
Sırf kasko var diye motoru kilitlemeden bi yerde bırakıp gidecek miyiz yani? 1 defa motorun çalındıktan sonra artık sana kasko yapacaklarını mı sanıyorsun. Sonra alacağın motor ne olacak?
Tamam abus'un granit serisi aşırı pahalı ama sana çok yüksek seviyelerde güvenlik vaadediyor. (buz spreyi, 600santrigrat ısı dayanıklılığı, dayanlıklılık, vs.) Tabii bütçe meselesidir, keşke herkes alabilse, caydırıcılık anlamında da olsa önlemimizi alabilsek.
linkini verdiğim buz testine tutulmuş ve onaylanmış,zaten kutusunda kenarda buz testine tutulduğunun resmide varGerçek kalite istiyorum da abus beni aşıyor
soğuk sprey testine tabi tutulmuşmu yer uçağı bilgin varmı
alarm sesi sakızla nasıl kapatılamıyor kafam karıştı sesin çıktığı deliklere parmak sokma riski yok sanırım
Kasko hepsini karşılamıyormuş yüzde seksenini her sene kaskoya vereceğime o parayla abusun en pahalı ürünlerinden alırım kasko bin dereden su getirir