Ural Ve Ruhsat

ANKARADA 1 TANE URAL MARKA RUS MOTORSİKLETİ BULDUM ŞASE MOTOR TEKERLERİ KENDİM TOPLAYACAĞIM ANCAK MOTOSİKLETİN RUHSAT VE PLAKASI YOK 2 TANE DAHA BULDUM ONLARDA 2500 3500 YTL CİVARLARINDA BENIMDE FAZLA PARAM YOK NE YAPMALIYIM SİZCE??? :silent::silent::pale:

Ural motorları sovyet efsanelerindendir. hangi modeli buldun arkadaşım, biraz ayrıntı verebilirsen, motorların durumları nasıl vs??

eğer faturaları varsa plaka çıkartma imkanın var sanırım...tabi biraz maliyetli olabilir..

Efsane motor , keşke gelse Türkiye'ye.

Fatura varsa çıkarırsın plaka sanırım.

faturası warmı yokmu bilmiyorum ama öğrenirim eğer varsa plaka çıkartması ne kadar a mal olur?:) çok soru sordum bu arada:D

Urallar muhteşem makinalardır,benzin düşmanlarıdır,benim rüyalarımı süsleyen tek motosiklettir

Ruhsat yok diyorsun,motosikletleri sahibindenmi buldun yoksa hurdacıdan falanmı ? Eğer sahibinden ise bu motosikletlerin hangi trafik tescilde kaydı olduğunu sor öğren,ondan sonra o trafik tescilden bu motosikletlerin arşiv sicil kaydını bul çıkart ve trafiktenmi çekilmişler yoksa ruhsatlarımı kayıp onu iyice öğren,

eğer trafik ten çekilmemişlerse bişiler yapılır ama astarı yüzünü geçer haberiniz olsun

Ayrıca faturaları olduğunu zannetmiyorum,bizim memlekete giren urallar en son yanılmıyorsam 84 yıllarına kadar tek tük geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar