Ural ST Satışa sunuluyor...

söz gümüş ise sükut altındır.
ehli olmayana dert anlatılmaz.
metenin anlatmak istediğini anlamak isteyen güncel siirt vakasını takip etsin edebilirse ...
mete anladın sen onu

konuya gelince o motora ayıracak param olsa düşünmeden alırım ama sepetlisini, ikeada kamuflajlı bir sepetli gördüm, o retro hava apayrı birşey.

rusların bile markası demek abes olur yahu oldukça eski ve köklü bir uygarlık haksızlık etmeyelim.

Moderatör (forrap)
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.Tekrarı halinde kurallar cezai yaptırımla uygulanacaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Ural 1930 larda 2.dünya savaşında Alman ordusunda kullanılan bmw lerden 2 tanesinin rusya ya kaçırılarak komple sökülüp parçalarının aynısının yeniden üretilerek oluşturulduğu bir motosiklet markasıdır..

Anlıyacağınız motor 1930 model dünyanın en eski çakma motoru sizin dilinizle:)

Buradan 1930 larda alman teknolojisinin 2010 Türkiye sinden kat be kat ileride olduğunu, ayrıca bizdeki motorsiklet kültürünün ise hiçbir zaman 1930 avrupasını bile yakalayamayacağını anlıyabiliyoruz.

Acı ama gerçek...

Buradan 1930 larda alman teknolojisinin 2010 Türkiye sinden kat be kat ileride olduğunu, ayrıca bizdeki motorsiklet kültürünün ise hiçbir zaman 1930 avrupasını bile yakalayamayacağını anlıyabiliyoruz.

Acı ama gerçek...

çok beğendim yorumunu...katılıyorum...:cat:

749 cc - 40 hp oldukça iyi... ama fiyat konusu beni aşıyor :( makina on numara ama... tabi tarz meselesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar