selamlar herkese.3 senedir motorsiklet kullanıcısıyım ve şimdiye kadar en büyük zevki uzun yol yaparken aldım.felsefem hep yavaş gitmek ve doğanın,yolun ve rüzgarın zevkini çıkatmak oldu.Bende sarapcı arkadasımız gibi sepetli motorsiklet hastasıyım (yavaş ama güçlü, evladiyelik ve 2 kişi rahatca yolculuk edebileceğim) ve kesinlikle bir tane almayı düsünüyorum.İnternetteki uzun araştırmalarım sonucunda sepetli modellerde hep URAL motrsikletleriyle karşılaştım.Dünyanın bir çok yerinde motor sevdalısı bir sürü insan URAllarla dünyayı dolaşıyorlar hatta Urallarla yaptıkları gezi anılarını anlatmak için belli forumlar bile oluşturmuşlar.Bunlardan bazıları şimdiden 200.000 kilometreleri bu motorlarla aşmış adamlar.Bir Ural almayı kafama koymuştum hem sağlamlığı hemde klasik görünümü sebebiyle.Fakat türkiyeye getirtme zorlukları nedeniyle vazgeçtim.Sizlere danışmak istediğim şey Türkiye'de bulabileceğim sepetli motorsikletler.JAwa ve planet yazmışsınız ama bu markaların 0 sepetli modelleri hala Türkiyr'de varmı internette bulamadım.Sarapcı arkadasım sende benim gibi baya bi araştırma yaptın sanırım.Elde ettiğin bilgileri benimle paylaşırsan çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler yardımcı olacak herkese.