- Konu Yazar
Hasan abi çok güzel yerler gezmiş görmüşsünüz paylaşım için çok teşekkür ederiz allah sağlık mutluluk versin kazadan beladan korusun nice gezilere inş![]()
Salih çokteşekkür ederim yorumuna ve dualarına
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
Adaşım sağolasın görüşmek dileğiyle selamlarHasan abi güzel anıları canlandırmışsın. Erhan'da fotoğrafları eklemiş. Güzel yerler, güzel insanlar. Her daim yolumuz açık olsun.
Tüm motorculara selamlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------
orhancım inşallah birgün sende böyle uzun gezilere imza atarsıngerçekten çok güzel anlar yaşamışsınız.darısı başıma artık.motorla uzun yol yapmak ne güzel ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------
Güzelliklere ağzım açık baktım resmen..
Gerçekten oralar cennet..
Fotoğraflar için çok teşekkürler..
çok sağolun inşallah motorunu alıp çok yerler gezersin gelecek gençlerindir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
Anılcım seni bekliyorum hatay'ı seveceğini umuyorum selamlarAllah nasip ederse bu senede bizim bi niyetimiz var.Zaten ahmet abiler planlarını yaparlarken çok iç çekmiştim.Keşke bende orada olabilseydim demiştim.İnşallah bu sene bizde oralara gelicez Geldiğimizde hataya mutlaka uğrarım abi Kafanı şişiririmMalum misafirperverliğin Konusunda Tam not verilmişti
![]()
![]()