Unutulmayanlar

Hasan abi çok güzel yerler gezmiş görmüşsünüz paylaşım için çok teşekkür ederiz allah sağlık mutluluk versin kazadan beladan korusun nice gezilere inş :)

Salih çokteşekkür ederim yorumuna ve dualarına:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

Hasan abi güzel anıları canlandırmışsın. Erhan'da fotoğrafları eklemiş. Güzel yerler, güzel insanlar. Her daim yolumuz açık olsun.

Tüm motorculara selamlar.
Adaşım sağolasın görüşmek dileğiyle selamlar:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------

gerçekten çok güzel anlar yaşamışsınız.darısı başıma artık.motorla uzun yol yapmak ne güzel ya
orhancım inşallah birgün sende böyle uzun gezilere imza atarsın:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------

Güzelliklere ağzım açık baktım resmen..
Gerçekten oralar cennet..
Fotoğraflar için çok teşekkürler..

çok sağolun inşallah motorunu alıp çok yerler gezersin gelecek gençlerindir:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

Allah nasip ederse bu senede bizim bi niyetimiz var.Zaten ahmet abiler planlarını yaparlarken çok iç çekmiştim.Keşke bende orada olabilseydim demiştim.İnşallah bu sene bizde oralara gelicez Geldiğimizde hataya mutlaka uğrarım abi Kafanı şişiririm :) Malum misafirperverliğin Konusunda Tam not verilmişti :) :)
Anılcım seni bekliyorum hatay'ı seveceğini umuyorum selamlar:)

Abi Baştan sona Takip ettim. Gerçekten çok güzel geziler :) Umarım Hayatınız hep böyle geçer :) Bu arada abi Kaçtane motorun var

Abi Baştan sona Takip ettim. Gerçekten çok güzel geziler :) Umarım Hayatınız hep böyle geçer :) Bu arada abi Kaçtane motorun var

Recai temennilerin için teşekkür ederim.Yamaha FJR1300 +Yamaha xt 350 kross+pioner 200 kross+Aeon 180 ATV toplam 4 ad Ailede herkesin motoru var
selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:53 ----------

mükemmel fotoğraflara yer vermişsiniz yüreğinize sağlık ...
Ali'cim çok teşekkür ederim selamlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar