Unutmak veya unutmayı istemek.!

Bitmeyen, bitmeyecek, hep hatırlamak zorunda olduğumuz, hatırlarsak ödüllendirilecek, unutursak hatırlatılacak günler. ( unuttuğunuz gün size özelse sürprizle, eşinize veya sevgilinize özelse sitem, gözyaşı ve küsmeyle hatırlatılıyor )

· Doğum günü
Kendinizin, Annenizin, Babanızın, Kardeşlerinizin, Eşinizin, Çocuklarınızın, Kayınvalidenizin, Kayınpederinizin, Baldızınızın, Kayınbiraderinizin. vs.vs.
· Tanıştığınız gün
· Evlenme yıldönümü
· Sevgililer günü
· Anneler günü
· Dünya kadınlar günü
· Babalar günü

Tabiîki özel günleri hatırlamak, o günü kutlamak, birileriyle paylaşıp mutlu olmak çok güzel, ama bahsi geçen günleri yaşadığınız stres yüzünden unutmanız sizin odun olduğunuzun göstergesi değildir.

Birde özellikle bazı insanlar için hatırlamak bir yana nefret edilen günler vardır.

· Doğuştan özürlü, tedavisi olmayan veya şansa kalmış hastalıklı olan birisi
“Doğduğum güne lanet olsun” hatırlamak istemiyorum diyemezmi.?
· Sevdiği insandan karşılık alamayan veya terk edilen kişi “Tanıdığım güne lanetolsun diyemezmi.?
· Kişi kendisine hayatı zehireden, başının etini yiyen eşi için “Evlendiğim güne lanet olsun” diyemezmi.?
· Sevgilisini kaybeden veya hiç sevgilisi olmamış birkişi “Banane” diyemezmi.?
· Doğduğu gün veya daha sonra annesi tarafından sokağa atılıp terk edilen çocuklar annesine ve anneler gününe sitem edemezmi.?
· Aldatılmış, terkedilmiş, kadınlardan darbe yemiş bi erkek kadınlar gününden nefret edemezmi.?
· Eşini ve çocuklarını döven, onları terk edip giden babadan nefret edilemezi.?

Ben affınıza sığınarak düşüncelerimi belirtmek istedim.
Katılmayanlar veya aksini savunanlar istediğini yazabilirler, ama şu polyannacılık kokan pembe rüyalar yazılarından değil gerçekleri içeren yazılar olsun.

Sevgiyle büyüyecek bir dünya için hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaşadığım günlere şükrettiğim için, sevgililer günü geldiğinde sevgilim yok diye üzülmem :bounce:

Bu hayatta mutlu olacak o kadar çok şey var ki, hepiniz sevgiyle kalın :rendeer:

Fazlasıyla güzel bir yazı...Abicim ellerine yüreğine sağlık şahane bir yazı...Gerçekten söylediklerinde çok ama çok haklısın...İnan içim bi hoş oldu...Sevgililer günü :) Motorumla geçirmeyi yeğlerim :cat:

arkadaşlarla karar verdik bizde topluca 15 şubatta saplar günü kutluyoruz :p

nese geyik bir yana güzel düşünceler paylaşım için teşekkürler...:)

walla hocam zaten herşeyi yazmışsın...polyanacılık oynamak zaten sıkıcı olur çünkü ben kendimi kandıramam ki......heiye seçme derdi olmasa gönül isterki özel günler biran önce gelsin...

Bitmeyen, bitmeyecek, hep hatırlamak zorunda olduğumuz, hatırlarsak ödüllendirilecek, unutursak hatırlatılacak günler. ( unuttuğunuz gün size özelse sürprizle, eşinize veya sevgilinize özelse sitem, gözyaşı ve küsmeyle hatırlatılıyor )

· Doğum günü
Kendinizin, Annenizin, Babanızın, Kardeşlerinizin, Eşinizin, Çocuklarınızın, Kayınvalidenizin, Kayınpederinizin, Baldızınızın, Kayınbiraderinizin. vs.vs.
· Tanıştığınız gün
· Evlenme yıldönümü
· Sevgililer günü
· Anneler günü
· Dünya kadınlar günü
· Babalar günü

Tabiîki özel günleri hatırlamak, o günü kutlamak, birileriyle paylaşıp mutlu olmak çok güzel, ama bahsi geçen günleri yaşadığınız stres yüzünden unutmanız sizin odun olduğunuzun göstergesi değildir.

Birde özellikle bazı insanlar için hatırlamak bir yana nefret edilen günler vardır.

· Doğuştan özürlü, tedavisi olmayan veya şansa kalmış hastalıklı olan birisi
“Doğduğum güne lanet olsun” hatırlamak istemiyorum diyemezmi.?
· Sevdiği insandan karşılık alamayan veya terk edilen kişi “Tanıdığım güne lanetolsun diyemezmi.?
· Kişi kendisine hayatı zehireden, başının etini yiyen eşi için “Evlendiğim güne lanet olsun” diyemezmi.?
· Sevgilisini kaybeden veya hiç sevgilisi olmamış birkişi “Banane” diyemezmi.?
· Doğduğu gün veya daha sonra annesi tarafından sokağa atılıp terk edilen çocuklar annesine ve anneler gününe sitem edemezmi.?
· Aldatılmış, terkedilmiş, kadınlardan darbe yemiş bi erkek kadınlar gününden nefret edemezmi.?
· Eşini ve çocuklarını döven, onları terk edip giden babadan nefret edilemezi.?

Ben affınıza sığınarak düşüncelerimi belirtmek istedim.
Katılmayanlar veya aksini savunanlar istediğini yazabilirler, ama şu polyannacılık kokan pembe rüyalar yazılarından değil gerçekleri içeren yazılar olsun.

Sevgiyle büyüyecek bir dünya için hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.

bu aptal bir stratejiydi...basit bir kurguydu...olağan bir reklamdı...hatta bilboarddu..:pale:

Türk(T harfini büyük yazıyorum ki Türklüğü aşağılamaktan ceza almayayım..:p)gibi düşünmek kavramı herhalde bu olgudan gelir...zihnimizi böyle basit şeylere yormayı çok severiz...birileri (komprador emperyalist kapitalist düzenin dişlileri) bir reklam yapar..basit bir argoyu alırlar...sevgilim bir odun...bizde peşinden...Posta gazetesinden Murat bile köşesinde yazmış...İstinye Parka bir süre gitmeyeceğim...hadi ordan...

bumudur realist tepki...yahu IQ müzü zorlayalım biraz...bumudur tepki anlayışımız...git reklam ajansının önüne eylem yap...bu zor olanı tabi...bu soğukta kim gidecek oraya dimi..:p

gerçekler acıdır acıtır derim hep...

aykon yanlış anlamasın...genel topluluğa ben tepkiliyim...kişisel bişey yok...zaten nickide ilk defa gördüm...vermek istediği mesaj farklı zaten...ben sadece ODUN kısmına verilen tepkiyi anlamıyorum...ayıoğlu ayı sevdiğine çiçek böcek alsa ne olur...bugün çiçek veren el ertesi gün vuruyorsa odun demek az gelir...

sadece benim sevgilim ODUN değil bu topluluğun önemli bir kısmı bu kategoriye girer bence...Aziz Nesin ambiansı...

unutmak allah tarafından insanlara verilmiş en büyük lutüftur

düşünsenize hiç bir acınızı unutmadan hep tazeymiş gibi yaşadığımızı

Arkon abime teşekkür ediyorum,Mete kankamada odun lafında katılıyorum ama Şu anki yaşanılan dünyada bırakın öyle özel günleri bir dilim ekmeğe muhtaç olan,yatacak yeri olmayıpda sokaklarda parklarda yatan,evine ekmek alamayan insanların bu tür günleri hatırlamaları,sadece canım sevgiler günün kutlu olsun demeleri tek taş pırlantadan daha kıymetli olacağı kanısındayım,esas güzel olan bu parasızlıkta bu geçim sıkıntısında o günü hatırlayabilmesidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar