- Konu Yazar
gözümün önüne getirdimde şimdi gülmekten yerlere yattım :mrgreen:
ayaklarınla çifte atar gibi sallayıp hoşt kışt dedinmi :queen:
@Muhammet abi selamlar bu arada ,harikasın
Eyvallah dostum:rendeer:
gözümün önüne getirdimde şimdi gülmekten yerlere yattım :mrgreen:
ayaklarınla çifte atar gibi sallayıp hoşt kışt dedinmi :queen:
@Muhammet abi selamlar bu arada ,harikasın
:mrgreen:Unutamadığınız sürüş anınınız?:mrgreen:
Harbiden edebiyati iyi parcalamissiniz....
:queen:
Ben mi yanlis goruyorum yoksa baslik da fazlalik bir ''n'' ve ''ı'' harfimi var?
Bu kadar betimlemeye dikkat etmissinizde baslik kotu...Bozmus isi![]()
Sizlerinde yalın dilinizden neler çıkacağını bizimle paylaşmanızı beklerim.Ayrıca bu şekilde yazdığıma utandırmayın beni,sadece yaşadığım anı betimlemeye çalıştım.
sizin bu anlatıslarınız ve kalıtenız valla kendımı kara cahıl duygusuz pis bi adam gibi hissttim
elinize edebiyatınıza sağlık ustalarım benim
Haklısın hepsini yazmaya kalksam kimse okumazdı
Kabak tatlısına bayılırım kimin neden zevk alacağını bilemeyiz değilmi?Döktürmüşün be arkadaşım.Sanki bir sanat eseri.Ben şimdi anılarımı yazsam kabak tadı verir bunun üzerine:rendeer:
Doğru görüyorsun ve bu hatayıda yaptığıma yorumları okuyunca memnun oldum.:mrgreen:Unutamadığınız sürüş anınınız?:mrgreen:
Harbiden edebiyati iyi parcalamissiniz....
:queen:
Ben mi yanlis goruyorum yoksa baslik da fazlalik bir ''n'' ve ''ı'' harfimi var?
Bu kadar betimlemeye dikkat etmissinizde baslik kotu...Bozmus isi![]()
Pozantıdan Adana'ya doğru geliyorum,yaklaşık hızım 250-260,üç şeritli yolda orta şerittteyim,sol şeritte arabayla giden arkadaşlarımı sağdan geçtim ve devamında viraja girdim....
Viraj yay gibi 240-250 ile herhangi olumsuz bişey olmadığı sürece,risk alarak ama zorlanmadan dönülebilecek bi viraj...
Orta şeritte yattım dönmeye başladımm...Bir baktımki bulunduğum şeritte bi minibüs ilerliyo,ve halen viraj devam ediyo tabi...
İki seçeneğim vardı,aynalarımı kontrol ettim,sağ ve sol şerit her ikiside boştu...
Ya motoru biraz dikip sağ şeride geçecektimki ama yatırıp tekrar viraja devam etme olasılığım yok gibiydi,büyük ihtimalle bariyerlere girerdim...
İkinci seçenekte zaten yeterince yatmış olarak virajı alan motosikleti dahada çok yatırıp sol şeride geçmekti...
İİkincisini yaptım,minibüsün sol tamponunu yalayarak geçtim,baktığımda sürat 240 idi...
Motosiklet dikilmesin diye gazı bırakmadım,hatta istediğim tarafa gitsin diye gaz verdim...
Tabiki rengim bembeyaz olmuştu...
Hemen sağa çektim bi sigara yaktım,o sırada arkadaşlar yanıma geldiler,foto çektinizmi dedimm....:mrgreen:
Ne fotosu olm dua ettik dediler,ödümüz koptu....
Ama çok keyif aldım....
Bigünde osmaniyeden adanaya geliyorum önümde iki tane 250 - 260 600f yarışıyo bende arkalarındayım,aynlarını kontrol edip etmediklerine emin olamadığım için geçmek için sol şeridi açmalarını bekliyorum...
Flerden biri biraz açtı solu,bende açtım gazı....
290 ile geçtim yanlarından,birden gidon sallanmaya başladı,tutarsızca sallanması hızlanıyodu....
Gazı bıraktım ama korkudan müdahelede edemiyorum motora,tamam iso yolun sonu artık dedim,kelime-i şehadet getiriyodum,birden sallama durdu...
Sağa çektim hayatımın en keyifli ikinci sigarasınıda içtim....:mrgreen:
aman yavaş abi yavaş sakin ve dikkatli 3. sigaranı içmek istiyorsan yavaş ::uro:::
uro::
ahh be abi sendede ne göz varmış :mrgreen:
buraya kopyalamak zormu geldi musti.![]()
Sizlerinde yalın dilinizden neler çıkacağını bizimle paylaşmanızı beklerim.Ayrıca bu şekilde yazdığıma utandırmayın beni,sadece yaşadığım anı betimlemeye çalıştım.
Haklısın hepsini yazmaya kalksam kimse okumazdı
Kabak tatlısına bayılırım kimin neden zevk alacağını bilemeyiz değilmi?
Doğru görüyorsun ve bu hatayıda yaptığıma yorumları okuyunca memnun oldum.Demek ki edebiyatı hakikatten parça pinçik etmişim.:salut:
r:
bak işte aklıma geldi gene güneş li bır pazar günü arkadaşlarım ile adanın çakıt barajı na mangal keyfi yapmaya gideyorduk. ilk defa oraya gıdeceğim için cok heyecanlı idim 9 motorsiklet ile köy kahvehanesinin onunde toplandık işin tesadüf yanı benım hariç diğer 8 motorsikletin benzini yok denecek kadar azdı olduğumuz gibi 9 motor ile köyün gİrişindeki petrole gidip benzin alıyorduk arkadaslarım benzinlerini aldı ve pompacı ali abi bana aynen soyle dedı halit senın depo ful galiba sen benzin almadığına göre dedı bende elimdeki sigarayı ağzıma aldım ve kontak anahtarını cıkartıp depo kapağını açtım dıkkat edın benı kafanız da canlandırın eğildim depo yu salla maya basladım herkes bır tarafa kaç maya basladı ali abi dahil bır an ne oldugunu anlamadım sadece eğili kalDIm etrafa bakarken gözlerim bır an ağzım dakı sıgara ile depo nun ağız kısmı ile dik konum da olduğunu hissettim sonra yavas bır hamle ile sigarayı ağzımdan attığım gibi vınnnnnnnn arkama bakmadan bastıım ve kahvenın önıne gıttıgım de arkamdan arkadaslarım dan kımısı gülmekten motor suremıyor kımısı sapsarı olmus bır sekılde geliyordu ben o ankı seklımı hatırlayamıyorum gülene gülüyorum kızana üzülüyorum ne bılım sadece o gunumun tamamı bu olayın sonunucunu dusunmekle gecmıstı cok sukur kurtulduk bıda üzerınde sıgara mı asla asla asla... SAYGILAR