ünlü street fighter oyunu:)

arkadaşlar metehan abimin açtığı bi topicteki street fighter oynamak istiyorum filan gibi cümleler kurduğunu gördüm ve hemen kolları sıvadım:)

buyrun linkiniz yükleyin ve oynamaya başlayınn:):)

bu adreste küçücük sağ tarafa yazmışlar sf2.exe die yeşille ona tıklayınca yüklemeye başlıyo inanılmaz zevkli hala beyler yaw özlemişim walla:):)

GEP

bu oyunun tuslari hangileri ya?

Space, Enter, Ileri, Geri, Sağ, Sol

baska ???:silent:

saol atari salonunn zevkini veremese de yine de çok mutlu oldum:)
şimdi bunu kompi marka 6 düğmeli mavi kırmızı makinede oynamak vardı.

Valla ne diyim beni bile bi yarım saat meşgul etti meret.:mrgreen: Cok teşekkür ederiz bize yaşattığın bu nostalji için :p

szr

hortlatıyorum belki ama ben yükleyemedim bu mereti:pale: pc özürlü ben.

street fighter vayy güzel oyundurr, ya.. bide mustafa mı mustapha mı ne vardı en çok onu oynardık ne günlerdi onlar yaa, salonu her akşam kapatana kadar dururduk,:)

evet arap mustafa derdik ona biz. :queen: adaların orda vardı. bi ara gidelim ya ?

szr

VAr mı yükleyen içinizde şuan ; biraz nostalji yapalım bu akşam ; aaduket:mrgreen:

szr

Ne günlerdi be ; cepte 1 2 jetonluk para direk atariciye ; joystic i u yap yumruğa bas (bu aduket):mrgreen: ; joyistiği u yap tekmeye dapdapdapduruket:queen:

Bide sagat vardı ; geçememiştim onu hiç; HAygır haygır aparkat:p

dime sagat sondan birinxiydi sanırım sagat tan sonra mr.... bilmem ne vardı , en son dövüşçü,,,

Bende severdim rahmetliyi ama Mortal Combat vardı hiç sevmezdim:farao:Hiç geçemezdim onda o yüzden sevmezdim:cherry:Ben yükledim ama benimde işletim sistemi vista olduğu için çalıştırmadı:pale:Neyse bi ara hepimiz toplanır atari salonuna gideriz:cat:

valla ben hondayla oynardım ((:) şimdide biniyorum ne çelişki dimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar