- Konu Yazar
Herkes şikayet yazıyor,ben de bir memnuniyet yazayım.2006 model CBF 250 motosikletime iridyum buji almak istedim ve bu amaçla bir kaç yedek parçacıyı ve NGK'nın sitesinde verilen distribitörleri aradım.Hiç birisinde de CBF 250'ye uygun iridyum buji yoktu ve isterseniz sipariş verelim 1 ay sonra gelir cevabını alınca hemen NGK'nin internet sitesine derdimi yazdım.Aradan yarım saat geçmeden beni cep telefonumdan aradılar ve özürdileyip istediğim ürünü hemen göndereceklerini söylediler.
Bu durumun Türkiye'de müşteriye ilgisi ile değil tam tersi bi dövmedikleri kalan bir çok motosiklet şirket ve servisine örnek olmasını diliyorum.
İşte gelen mail;
Sayın Akca,
öncelike markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.
Talebinizle ilgili olarak, motorsikletiniz 2006 ve sonrası model ise vermiş olduğunuz buji tanımı kesinlikle doğrudur. Bu durumda aracınıza uygulayabileceğiniz en iyi buji CR8EHIX-9 bujisidir. 2006 öncesi model olması durumunda ise kullanmanız gereken CR8EH-9S bujisidir.
Bunun dışında ürünümüzün stoklarda bulunmuyor olması elbette derhal telafi edilmesi gereken bir durum olduğu açıktır.
İhtiyacınız olan bir adet CR8EHIX-9 bujisini önümüzdeki hafta cuma gününe kadar elinizde olacak şekilde ayarlama yapılacaktır. Bir adet CR8EHIX-9 bujisinin KDV dahil birim fiyatı EURO 10,-- olduğunu bilginize sunarım.
Yardımcı olabilmiş olmayı umar aracınızla keyifli sürüşler dilerim.
Saygılarımla,
Uğur Karabıyık
--
NGK Spark Plug Europe GmbH
Ugur Karabiyik
Area Representative
Mail : [email protected]
Phone : + 49 (0) 2102 974-129
Fax : + 49 (0) 2102 974-148
www.ngk.de
Harkortstr. 41
40880 Ratingen
Germany
Bu durumun Türkiye'de müşteriye ilgisi ile değil tam tersi bi dövmedikleri kalan bir çok motosiklet şirket ve servisine örnek olmasını diliyorum.
İşte gelen mail;
Sayın Akca,
öncelike markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.
Talebinizle ilgili olarak, motorsikletiniz 2006 ve sonrası model ise vermiş olduğunuz buji tanımı kesinlikle doğrudur. Bu durumda aracınıza uygulayabileceğiniz en iyi buji CR8EHIX-9 bujisidir. 2006 öncesi model olması durumunda ise kullanmanız gereken CR8EH-9S bujisidir.
Bunun dışında ürünümüzün stoklarda bulunmuyor olması elbette derhal telafi edilmesi gereken bir durum olduğu açıktır.
İhtiyacınız olan bir adet CR8EHIX-9 bujisini önümüzdeki hafta cuma gününe kadar elinizde olacak şekilde ayarlama yapılacaktır. Bir adet CR8EHIX-9 bujisinin KDV dahil birim fiyatı EURO 10,-- olduğunu bilginize sunarım.
Yardımcı olabilmiş olmayı umar aracınızla keyifli sürüşler dilerim.
Saygılarımla,
Uğur Karabıyık
--
NGK Spark Plug Europe GmbH
Ugur Karabiyik
Area Representative
Mail : [email protected]
Phone : + 49 (0) 2102 974-129
Fax : + 49 (0) 2102 974-148
www.ngk.de
Harkortstr. 41
40880 Ratingen