üniversteye crossla gitmek polisler çevirir mi?

S.A cümleten abicim bizim arkadaşta kanuni cross var 900'e veriyim diyor, plakası ruhsatı var. Ama motorun farları sinyalleri yok kesip biçmişler. Trafikten çekme belgesi var. Yeni ehliyet aldım motorla evden üniye gimek istiyorum sorun çıkarmı polisler çeker mi?:silent: Forumda baktım adamlar ruhsat yok plaka yok trafiğe çıkılmaz demişde bunda ikiside var. Kyk bursuyla üç taksitle almayı düşünüyorum arkadaş olur dedi.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Cevap, sorunda var zaten sevgili kardeşim.

Esas şunu sormalısın, "polisler çektikten sonra başıma ne tarz çoraplar örülecek?"

Farı sinyali olmayan bir motorla trafiğe çıkarsan polis gelir mi bilmem ama ambülansın gelmesi en az yarım saati bulur, haberin olsun!

Abicim sevindiydim ya sırf bu motor için ehliyet aldım ama dağda bayırda iyide şehir içide lazım:salut:

Bunu mu demek istediniz? üniversiteye çekme belgeli crossla gidersem polisler çevirir mi

Yine de girdiğiniz şu sorguyu mu aramak istiyorsunuz?: üniversteye crossla gitmek polisler çevirir mi

vay arkadaş 2dk çıktık yapmadığınız goygoy kalmamış büyük saydık soru sorduk bir yatırıp .... kaldı. üni'le ne alakası var hacı ben size ne yazmışım sizin bana yazdıklarınıza bakın *½#$#£'yım. motorla ilgili sizin bildiklerinizin 10 da 1'ini bilmiyom belki ama sizde benim bildiklerimin 10'da birini bilmiyorsunuz. cahil değiliz heral £#$½*'larımın hemen gömün adamı bi £#> yaptığınız yok tek işiniz 3< anlayana motorda oturma pozisyonunu bilmeyen, ön fren asla kullanılmaz diyen adamlardan ne bekliyon zaten ben motor anlamıyom demedim motorun herşeyini biliyorum trafiğede çıktım o motorla polisler birşey yapmadı ama o an içinmi yapmadılar yoksa plakası olduğu içinmi dokunmadılar bilemedim bende sordum vay arkadaş kasım kasım kasılıyonuz bir gün öyle kalacaksınız >£#$$.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunu mu demek istediniz? üniversiteye çekme belgeli crossla gidersem polisler çevirir mi

Yine de girdiğiniz şu sorguyu mu aramak istiyorsunuz?: üniversteye crossla gitmek polisler çevirir mi

hahaahahaaaaa :D

soru sormak için soru sormayın sizde kardeşim. çekme belgeli motorla gezebilir miyim diye soruyorsun

Adam akıllı bir motor tercihimdir polis çevirdiğinde karşısında yaprak gibi titremenin gereği yok derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzak Dur sen en iyisi o motordan :)

yada o paraya daha güzel scooterler var onlardan alıp süre bilirsin.

1. Saçma bir soruya gelen saçma cevaplara kızmamak gerekir.
2. Çekme belgeli araçla trafiğe çıkarsan polis haricinde de dertlerin olur. Bunu ilkokul 4.sınıf Trafik Bilgisi dersinde öğretiyorlar.

Senin bildiklerinin yarısını bilmedikleri için oluyo bunlar. Sen bak keyfine. Al motoru sen, Polis çevirdiğinde de sen benim bildiğimin yarısını bile bilmiyorsun, çekil kenara dersin.

S.A cümleten abicim bizim arkadaşta kanuni cross var 900'e veriyim diyor, plakası ruhsatı var. Ama motorun farları sinyalleri yok kesip biçmişler. Trafikten çekme belgesi var. Yeni ehliyet aldım motorla evden üniye gimek istiyorum sorun çıkarmı polisler çeker mi?:silent: Forumda baktım adamlar ruhsat yok plaka yok trafiğe çıkılmaz demişde bunda ikiside var. Kyk bursuyla üç taksitle almayı düşünüyorum arkadaş olur dedi.

sorunun cevabı :

motorundaki plaka hiçbir işe yaramaz, çünkü trafikten cekme belgeli yani men edilmiş.

plakalı normal gözüksede, üstündeki plaka belkide baska bir araca verilmiştir bile.

yani çevirmeye girersen ve plaka sorgusu yapılırsa motorunu baglarlar ve işler o zaman baslar.

hem cezasını yersin sonrada otoparktan motoru almaya da cekici ile gitmen lazım sürerek cıkartamazsın vs vs

Çekme belgesi hurdaya çıkarılma belgesi değildir. Tekrar trafiğe sokulabilir. Ruhsatı çıkardıktan sonra muayene gerekecek, far stobu ne varsa tamamlaman gerek. Kross lastiklerle şehir içinde sürmek iyi sonuç vermeyebilir. Asfalt lastiği takman gerekebilir. Bu masrafları gözün kesiyorsa al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar