Üniversiteye motosikletle gitmem ve zorlukları ?

Arkadaşlar üniversiteye pcx ile giderken bu yoktu ama yeni motosiklet alınca acaba çızarlar mı , çalarlar mı bir şey olur mu korkusundan derslere odaklanamıyorum bu düşüncelerim ilk bir kaç hafta için normal mi ben bu duyguyu nasıl atlatacağım bilmiyorum..
Mesela siyasi görüşünden dolayı kavga ettiğim kişiler acaba motosikletime bir şey yapar mı diye korkuyorum ben niye böyle oldum bilmiyorum sizede böyle oluyor mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

Gazi Üniversitesinde okuyorum

Motosikleti bırak, üniversite içinde kask bile çalındığına şahit olmadım. Üniversite içinde motosikletini çalacaklarıını düşünmüyorum. Üniversite içinde siyasi olaylara karışmak ne kadar doğru tartışılır ama eğer siyasi görüşünüz Gazi üniversitesin'de okuyan öğrencilerin genel görüşünden farklıysa, motosikletinizi kamera görmeyen her yerde çizebilirler.

olur mu olur. kapalı bir yer varsa oraya bırak. ya da sote bir yer..

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben kemıra olmayan yere bırakmazdım, bende motora zarar verirler diye üzerine siyasi logo yapıştırmaktan çekiniyorum.

geçen hafta büyükçekmece a101 önünde motorumun üzerinden yazlık motor eldivenim çalındı. yazlık eldiveni 40 liraya aldım ve iyicene eskimişti, üste para versem yine kimse giymezdi diyebilirim.

çalındığına şaşırdım sadece ve "hayret bir şey, çalan kişi çöpe atmak için çalmış olmalı" dedim ve kendime yeni kışlık motor eldiveni aldım. işin ilginç yanı kask ile yan yana duruyordu ve kaska ellememişler. kask gdr ff816

Universitede calinacagini sanmam ancak karsi gorusten birileri motoru cizebilir ya da sprey boyayla goruslerini cizebilir vs :) her sey olabilir de olmayabilir de ama universitede calinacagini hic sanmiyorum

motoru bıraktığın yer çok uzak değilse 2 yönlü ve yakınlık sensörlü alarm tak. spy5000m işini görecektir. paranoyaklığa çözüm olabilir. en azından yerindemi diye tuşa bassan ben buradayım der, ayrıca caydırıcı olur. 275 tl gibi bi fiyatı var.

gazideki motorcuları tanıyorum. hiç öyle bir sıkıntı yaşadıklarını söylemediler.

Merhaba,

Bende çok motosiklet ile gittim geldim, kaskı ve sepete alabilen tüm ekipmanları tıkıştırır, kilitler öyle bırakırdım. Millet, kaskı aynasına takar bırakırdı,görürdüm. İçin nasıl rahat ediyorsa, çalınma vs olmuyor diye, olmayacak değil .

Derdi olan gelir seninle çözer. Malından ne istesin? Ülkücüler korkak insanlar mı?

kasko yaptır

unıvde bır sey olmaz
derslere odaklanıp nabacan
nasılsa bıtıyor bır sekıl

gez eglen sınavdan 1 hafta once kastırırsın
motora bın

Siz halen fikir ayrılıklarınızı kavga ederek mi çözmeye çalışıyorsunuz keşke biraz ilerleseydiniz

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Ben 3 sene uludağ üniversitesine motorla gidip geldim. Motoruma en ufak zarar gelmedi, zaman zaman kaskimi cantamida uzerinde birakirdim elimde tasimamak icin.

Zamanla kafandaki dusunceler gececektir.

Ben liseye motorla gidiyorum mr vardı oncekı sene jiklesiyle falan oynadılar başka birşey olmadı 2 yıldır

Ne lisede ne üniversitede...
Motor ne arar bizde....
Bisiklet bile mucize...
Para yok be gardaş cepte..

Şakası bir yana ortaokuldan itibaren yaz kış bisikletle gittim okula

-1996-2002 gazetenin verdiği kuponla bisan ihlas vitesli bisiklet(ORTAOKUL ve LİSE)lise bitince yaz tatilinde mobilya atelyesinde işe başladığım gün çalındı bisiklet.aynı sene babam ara ödemeyle uno70s almıştı ne kupon keserdik beee.

-2002-2006 üniversite zamanı,izmir bucadan halı satan bir yerden bianchi bisiklet almıştım ne pedal çevirdim ne maceralar...hala saklarım bodrumda.

Son düzenleme:
Kendini kışın soğuktan ve hem kendini hem kitap defterlerini kuru tutman lazım. Bu hem para demek hem de gittiğin yerde bu ekipmanları koyacak yer bulman lazım demek. Koyacak-bırakacak yer bulamazsan elin kolun dolu dolaşırsın.
Üstelik bizim ülkemizde yollar çok temiz olduğu için! üstün başın batacak...
Yazın, kış kadar çok sıkıntı olmaz. Yazlık mont ve motor pantolonu ile halledilir. Ancak kevlar kolsy hava almadığı için terleme olur.
Skuter motora rercih edilebilir, bagajı sayesinde çok yükten kurtulursun..

Ankaranın ayazında gazi'ye kışın motorla gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama ben olsam motorla gitmem. Hem o gençlikte yenen ayazlar yaşlılıkta hastalık olarak çıkıyor. Yani anlıcağın yediğin hurmalar sonra g... Tırmalar.

3-4 sene ankarada kışın mtosiklet kullandım. Eklemlerim şuan sızım sızım sızlıyor. 2 senedir motora binemiyorum. Gece uyurken kolum soğuk duvara dokunsa 1 gün o bölgedeki eklemlerim ağrıyor.

Bin dolmuşuna git, sağlığına yazık etme.

Benim de üniversitede iken kapalı havuz kenarındaki demirlere hem de 2 kilit ile kilitlediğim bisikletimi çalmışlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar